Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Acil BAkarmsınız cs87.csduragi.com ts77.csduragi.site benimdi mailime giriş yapamıyorum

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
memetgenc

Acil BAkarmsınız cs87.csduragi.com ts77.csduragi.site benimdi mailime giriş yapamıyorum

Mesaj gönderen memetgenc »

Selamunaleykum merhabalar iyi gunler acil cs87.csduragi.com sahibiyim Mailim: Mehmetgenccc@mail.com.tr Giriş yapılmıyor rica edicem 4 gunden berı beklıyorum Yeni Mail yaygibiol4114@gmail.com Yapabilirimisniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

İlginç bir vaka. Ömer Telli ye mail attın mı Memet?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Mesaj gönderen blackhawkklan »

kardeşim mail atman daha doğru olacaktır Buraya mailini yazarak aslında dağıtmış oluyosun Mail atman yada facebooktan ulaşman daha doğru olacaktır iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Gıyaseddin-keyhusrev »

Giriş yapamıyorumdan kasitin nedir facebooktan Ömer abiye daha hizli ulaşabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
memetgenc

Faceboktan Grub sayfasına yazıyorum dıyorlarkı arkadşlar omer@csduragi.com mail atın dıyorlar atıyorum 4 gun oldu cevap vermedıler ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Mesaj gönderen blackhawkklan »

Yoğunluk vardır Elbet dönüş yapılacaktır...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

Öncellikle bana facebooktan mesaj atip durma sana kaçdefa söyledim mailin çalindiysa bu senin hatan ömer telliye ulaşacaksin demiştim bu kadar uzun cümleli başlikli konu açma

Ben Anlamiyorum nasil çaldiriyorsunuz ya bizimkisi niye calinmiyor bizim sifreyi degistirken telefonumuza kod geliyor öyle sif degisiyor , numarayi degistirmeye kalktiklarinda bile kod istiyor ya kardeşim hatalisin o maili senden başkasi kullanmiycak bana bidaha facebookdan yazma dedigim gibi ömer telliye ulaş bidahada böyle hataya duşme , mailinede numara ekle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

memetgenc yazdı: Prş Eki 25, 2018 5:28 pm Faceboktan Grub sayfasına yazıyorum dıyorlarkı arkadşlar omer@csduragi.com mail atın dıyorlar atıyorum 4 gun oldu cevap vermedıler ?
Bu arada mailini galiba baskasi kullanıyor sizinkiler serverimde sizin serverin reklamini yapıyorlar serverin ismi Kuruculuk 30 tl demiş galiba suanki kullanan kisiler vurgun yapma peşindeler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
memetgenc

Gıyasaddin Dostum Aynen oyle MRCENKA TARAFINDAN ELE GECERİLDİ BİRDAHA KIMSEYE GUVENMEM ZATEN 4 gundur beklyıorum serverimi cok ozledım <3

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ben durumu anlayıp bilerek sikayet konusu acmadim. Fakat server galiba kiraliga düşebilir o yuzden hazirlikli olsan iyi olur dostum Üst panel bilgileini paylasmak yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli