Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server Ping ve Choke Sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
STrang3r

Mesaj gönderen STrang3r »

Selamun Aleykum, 2 haftadır hem serverımız da hem de forum da takip ettiğim kadarıyla dolu olan bir çok server bu durumdan dolayı şikayetçiler. İşin kötü tarafıysa güvendiğimiz, desteklediğimiz, platformunu kullandığımız csduragi yönetim ekibi sürekli olarak aynı şeyleri tekrar edip durmaktadır. (plugleri kontrol edin, 3-5kişide sadece ping var vs vs..) Şimdi sorunumuz sizlerden net bir cevap almak yerine geçiştirici cevaplar almamız. Tabir-i caizse kaçamak cevaplarla susturulup, kimse ses çıkarmasın biz buyuz işinize gelirse havası katılıyor. Serverlar bu durumdan dolayı oyuncu kaybetmeye başlıyorlar. Biz bu kadar emek verip bu işe zaman ayırırken insanlar csduraginda ki yaşanan bu choke ve ping sorunu yüzünden başka platformlara kaymaya başlıyorlar. Bizim acil olarak bu kötü gidişata çözüm üretmemiz gerekmektedir... Teşekkürler.

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Şöyle bir konu var; counter-strike-genel/ping-lag-t30639.html
Bu konu var iken ısrarla farklı konu açıyorsunuz. Hatta buraya gelip kaçamak cevaplarla susturuyorlar vs. diyorsunuz. Fakat şöyle de bir ekran görüntüsü var.
Opera Anlık Görüntü_2018-10-22_002329_forumcsdark.com.png
Saldırıyı atan kişilerin takıldığı yerde böyle bir konu açıyorsunuz ve buraya gelip CSDurağına laf atıyorsunuz.
Ömer TELLİ 3 gündür saldırılar ile ilgileniyor, veri merkezi ile sıkça görüşüyor, kendisi çözüm önerilerini sunuyor, bekliyor, erişebildiği yerlere müdahale ediyor.
Hayır, attığım linkteki konu sence kaçamağa mı benziyor yoksa sunucu sahipleri ile çözüm odaklı mı çalışıyor?
Ve şunu söyleyeyim, CSDurağı 2010'dan beri olan bir sunucu. Ne saldırılar gördü hepsini çözdü. Bazı saldırılar 1 ay sürdü fakat sonunda çözüm bulundu. Bu saldırıdan evvel en son ne zaman saldırı geldi? Yılbaşında olması lazım, çünkü veri merkezini çok iyi diye gördüğümüz hatta ping değerleri gerçekten güzel olan bir yere taşımıştı Ömer TELLİ. Fakat veri merkezi normal saldırıdan bile ciddi oranda sarsıldığı için bir önceki veri merkezine geri taşımıştı.
Siz CSDurağına saldıranlara gidip böyle konuşup sonrada buraya böyle gelecek iseniz sizin yolunuz belli. Ekran görüntüsündeki bahsettiğiniz sunucuya geçebilirsiniz. Çünkü burada CSDurağını karalayıp CSDurağı müşterilerine saldıranlara yağ çekiyorsunuz. Bu saldırıların çözümü bulunduğu vakit, ki oda çok yakın, bu ekran görüntüsü detaylı bir şekilde sorulacak.

Bu arada işim değildir ama saldırılar ile ben de ilgileniyorum. pro.csduragi.com benim de sunucum sayılır, çözüm için bende takip ediyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli