Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Zorunluluğu Kalksın !!

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Ts3 Zorunluluğu Kalkmalı Bence Kendi Ts mizi Koyabilmemiz Gerek. Ben İllaha Csdurağından Almak İstemiyorum Ts Ve Tsleriniz Çok da İyi Değil, Her Şeyi Zorunlu Yapıyorsunuz Ve Özgür Değiliz Bu Gidişle Sadece Oyuncu Kaybedersiniz, Ya Düzgün Ts Yapın Yedek Falan Alıp Ts Değiştirirken Zorlanmayalım Ya da İstediğim Bir Ts İpsini Ekleyebilelim Panelden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

Yatqadan slotlari kullanarak onlarca ts kullanirdiniz,yedek olayi ve ts3 geliştirmeleri yeni panelde gelecek diye biliyorum ts3 zorunluluguna gelecek olursak o konu hakkinda birşey diyemem.

fakat panel içi ts geliştirmeleri gelecek diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Csdurağı ts3ü iyi değil derken? Çok merak ediyorum nasıl iyi değil?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

EmirhanBeyBeta yazdı: Cum Eki 12, 2018 9:39 pm Csdurağı ts3ü iyi değil derken? Çok merak ediyorum nasıl iyi değil?
Bazı doğrular vardır, bide doğru gibi görünenler vardır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

CsDurağı TS3'lerinden altyapısından kesinlikle memnunum. Ancak web panellerin Hiçbir fonksiyonu yok. Ya port satmak yerine direkt ip satıp (fiyat 5-10 lira artabilir problem değil) yatqa verilsin yada kullanışlı bir web panele geçilsin.

İstediğin yerden ts3 kullanma konusuna gelirsek; evet bu normal şartlarda müşterilerin hakkıdır. Ancak nicelik olarak yüksek ama nitelik olarak düşük bir müşteri portföyü var cs 1.6 dünyasının. Bu müşterilere talebin çok olduğu arzın az olduğu dönemlerde böyle yaptırımlar CsDurağı tarafından kolaylıkla uygulanmış. Uygulanmaya da devam ediyor. Sonuçta belli yaptırımlar ve dayatmalar çerçevesinde bu işlem gerçekleşiyor. Her ne kadar serbestiyet sağlansa bile csdurağı ts3'ü kullanmaya devam edecek birisi olarak yinede bunun serbest piyasa koşullarına aykırı olduğunu söylemek isterim. Ben bunu söylemediğimde içimde kalır, söylediğimde de Ömer Telli başka bir firmadan hizmet alabilirsiniz diye cevap verir. Ben Ömer Telli'nin yerinde olsam ne yapardım? Bu kadar müşteri dinamiğinin olduğu bir ortamda evet ben de bu dayatmaları uygulardım :) Bu şekilde userin kendi bünyesinde kalmasını şirketten şirkete değilde clandan clana transfer olmasını sağlamış yıllarca. Ama Ömer Telli'nin 1x emeği varsa clanların 2x emeği vardır csdurağında. Clanlara ve clan sahiplerine daha çok değer verilmesini hepimiz isteriz, öyle değil mi?
En son Levelsiz tarafından Cum Eki 12, 2018 10:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Yeni panelle inşallah daha iyi fonksiyonlar gelicektir diye düşünüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gıyaseddin-keyhusrev
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Gıyaseddin-keyhusrev »

Bencede kalkmalı çünkü paneldeki Ts3 fonksiyonlarının işlevi sade(basit) Amma velakin Ts3 sunucularının kalitesine laf ettirmem ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen JustR1x »

Memnun değilim diyorsunda şuan CSD ve TR’deki TS3 firmalarından hangisinde gerçek lisans var ya da hangisi son sürüm TS3de sorunsuz giriyor. Şuan hepsi lisansız TS3 adresi kullanıyorlar. Yakında belki de alt sürümlerle giriş yapılan lisansız TS3 adresleri de kapatılacak. O zaman ne yapacaksın. He ben aylık 512 kişilik TS3e 382 TL verip kendi lisanslı TS3ümü kullanacam diyorsan, seni kimse tutmaz, doya doya kullanırsın.

silinmis-konular/team-speak-sunucularin ... 3%20durumu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Düzgün bir üslup ile belirtilen her fikire/öneriye/eleştiriye açığız ancak böyle bir konu veya talep olamaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli