Merhaba forum sakinleri, tekrardan bir kaç video çekip oynadığım oyunları paylaşmak istiyorum ancak elimdekilerle değil de başka şeylerle çeksem daha iyi olur düşüncesindeyim.
OBS mi yoksa Bandicam mı kullanayım video çekerken?
Bir de
Sony Vegas Pro mu yoksa Camtasia Studio mu kullanayım düzenleme için?
Camtasia Studioya alıştım ama çoğu şeyi oradan yapamıyorum. Yeni şeyler ekleyemiyorum izin vermiyor.
Sony Vegas Pro da hiç kullanmadım, kendisi render yapıyor mu hiçbir fikrim yok maalesef.
@ShooTeR kankam senin düşüncelerini falan çok merak ediyorum bir bilgin varsa paylaşırsan çok iyi olur.
Video Düzenleme ve Çekme Programları
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
OBS and Vegas Pro kullan nicin kullanman gerektigini oglen yazarim mobilim.alpersoylu34 yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 10:15 pm Merhaba forum sakinleri, tekrardan bir kaç video çekip oynadığım oyunları paylaşmak istiyorum ancak elimdekilerle değil de başka şeylerle çeksem daha iyi olur düşüncesindeyim.
OBS mi yoksa Bandicam mı kullanayım video çekerken?
Bir de
Sony Vegas Pro mu yoksa Camtasia Studio mu kullanayım düzenleme için?
Camtasia Studioya alıştım ama çoğu şeyi oradan yapamıyorum. Yeni şeyler ekleyemiyorum izin vermiyor.
Sony Vegas Pro da hiç kullanmadım, kendisi render yapıyor mu hiçbir fikrim yok maalesef.
@ShooTeR kankam senin düşüncelerini falan çok merak ediyorum bir bilgin varsa paylaşırsan çok iyi olur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Tamam @ShooTeR sizlere de teşekkürler arkadaşlar ama bir kaç video çekeyim dedim boyut ve izlenebirlik açısından rezalet oluyordu Camtasia yine aynı devam ediyordu @noeldayi ve @EmirhanBeyBeta
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Adobe gibi dev varken vegas camtasia falan çöp. 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
OBS işini görecektir.alpersoylu34 yazdı: Pzr Eyl 23, 2018 10:39 am Tamam @ShooTeR sizlere de teşekkürler arkadaşlar ama bir kaç video çekeyim dedim boyut ve izlenebirlik açısından rezalet oluyordu Camtasia yine aynı devam ediyordu @noeldayi ve @EmirhanBeyBeta
Linklerini gizle |