Tehdit etmeler hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Tehdit etmeler hk.
Merhabalar, forumda bazı arkadaşlar tehdit etmekte dostlarımızı. Diğer mecralardan da beni eden küfür eden var hali ile insanım küfüre karşılık veririm bunlara bir şey olacak mı? Tehdit etmesi ile mi kalacak?
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Siz beni tanıyan insanlarsınız, eğer tehdit etmesi ile kalacaksa bilgi verin bari.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Siz beni tanıyan insanlarsınız, eğer tehdit etmesi ile kalacaksa bilgi verin bari.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Tehdit etmeler hk.
Arkadaşlar kafamı kıracakmış da, çok korkuyorum bunlardan polis yok mu forumda? Korur bizi. Ben gerekli olanı yaptım, şikayet ettim. Ts adreslerine gitmeyince tehtid ederek sanki bir şey başarıyorlar. Zeka seviyesi yaşlarını geçmeyen insanlar ile uğraşıyoruz.
Linklerini gizle |
Tehdit etmeler hk.
Genellikle Başka mecralardaki olaylara bir şey diyemiyoruz. Forumdan bir tehdit vs. olur ise " Mesajı Bildir " meniz yeterlidir.
Linklerini gizle |
-
Tehdit etmeler hk.
Sabah bildir yapmış idim. Hâlâ dönüş olmadıTaha Demirbaş yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:23 pm Genellikle Başka mecralardaki olaylara bir şey diyemiyoruz. Forumdan bir tehdit vs. olur ise " Mesajı Bildir " meniz yeterlidir.
Linklerini gizle |
-
Tehdit etmeler hk.
Taha edelim etmesine Facebooktan adam forumdan seni sileceğim falan yazıyor cidden çocuklaşmak istemem ama ne saçmalıktır arkadaş bu.
Linklerini gizle |
-
Tehdit etmeler hk.
Videoya da alırım sorun değil arkadaşlar, adam resmen sunucumun kapalı kalacağını ve saldırı atacağını itiraf ediyor.
Bu adamın forumda ne işi olabilir serverleri de mevcut?
Bu adamın forumda ne işi olabilir serverleri de mevcut?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Tehdit etmeler hk.
Saldırı atan biri olduğunu demiş idim. Neyse, para ile hava yapıyorlar ise şirketime beklerim
çaycı yaparım.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Tehdit etmeler hk.
Minibusume beklerim öğrenci 1.25 kimlik kartı zorunlu. Sana beleş.EmirhanBeyBeta yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:41 pm Saldırı atan biri olduğunu demiş idim. Neyse, para ile hava yapıyorlar ise şirketime beklerimçaycı yaparım.
Linklerini gizle |
-
Tehdit etmeler hk.
Şaka felan bir yana da, arkadaşın sorunları var galiba. Sanalı bu kadar ciddiye alıp cidden küfürler felan etmiş. Tabii bana forum dışında ulaşamadığı için sadece "kafanı Kırarım" (puhahaha) diyerek geçiştirdi. Para konusuna girmiyorum bile, para ile hava atılmayacağını ailesi öğretmemiş ben mi öğreticem, alper mi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim: