Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

YARDIMCILIK

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
xpxqx1

YARDIMCILIK

Mesaj gönderen xpxqx1 »

Merhaba arkadaşlar.Dün akşam açtığım serveri daha önce oynadığım biohazard moda çevirmeyi planlıyorum.yapılması bilen için çok kolay olan bazı eklentilerle doldurmak istiyorum.Ben anlamadığım için bi Coder arıyorum.Gerektiği zamanlarda serverle ilgilenecek istediğim eklentileri yapıp yükleyecek ve serverde benimle beraber olup Coder veya Yrd lik yapıcak.Kısacası serveri benimle beraber yürütecek birisini arıyorum.İlgilen arkadaşlar yazsın bireysel olarak tekrar konuşuruz. İyi forumlar

Forumdan özel mesaj atmam etkin olmadığı için özel konuşmak için skype = furkan.nur@hotmail.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

YARDIMCILIK

Mesaj gönderen ShooTeR »

Forum kurallarına uygun konu acmazsan ve bu sekilde tekrar tekrar devam edersen yasaklanıcaksın kardeşim, diğer konundan sabırla bekle..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xpxqx1

YARDIMCILIK

Mesaj gönderen xpxqx1 »

ShooTeR yazdı: Prş Eyl 13, 2018 3:01 pm Forum kurallarına uygun konu acmazsan ve bu sekilde tekrar tekrar devam edersen yasaklanıcaksın kardeşim, diğer konundan sabırla bekle..
Tamam sağolasın da konuyu nasıl silicem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli