Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Düşüş Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Düşüş Hakkında

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Yaşadığımız düşüş hakkında kafama takılan bir soru sormak istiyorum... CSGO, Furien mod sunucularım her zaman aldığı doluluğu yine almaya devam ediyorken zombie escape sunucusu neden bu denli bir düşüşe maruz kalıyor bunu merak ediyorum şu resimden anlaşılacağı üzere csgo mod sunucum bu saatlerde (23.40) alması gereken dolulukta... Fakat cs oynayan büyük bir çoğunluğun hafızasında yer etmiş bir sunucu olan World War'Z ise csgo mod sunucumdan daha az doluluk almakta;

Resim

Bu sorunun genel olmadığını varsayarsak ki öyle görünüyor kendi diğer sunucularımın doluluğuna ve forumdaki diğer kullanıcıların da sessizliğini ve sorunun çözümündeki gecikmeyi de göz önüne alırsak sunucumun koruma sistemi için denek olarak kullanıldığını düşünüyorum...

Ayrıca bu süreçte elimden geldiğince geri bildirim yapıp sizlere sorun hakkında fikirler sunmama rağmen neden köstek olduğumuzu ileri sürerek tepki gösterdiğinizi anlamadım ben zaten sizin elde ettiğiniz şeyleri(firewallın oyuncuları engellemesini) 5 gün önce "ihtimal" olarak sizlere bildirmiştim.

Resim

Resim

Eğer geri bildirimlerde bir eksiklik varsa bunu bize söylemeniz gerekiyor yada eğer yanlış bir geri bildirim yapıyorsak yine bunu bize söylemelisiniz ki biz ne tür bir şey istediğinizi tam olarak anlayabilelim ve ona göre geri bildirim yapalım... Bu düşüş bizleri rahatsız ediyor... Sizin bize abartmayın diyipte başınızdan savmanız düşüşten daha çok rahatsız ediyor. Neden bu kadar üstükapalı olmak zorunda her şey eğer bir sorun varsa evet sorun var ve düzelteceğiz demelisiniz bunu anlayışla karşılayabiliriz ama siz Ağlayan çocuk muamelesi ile davranıyorsunuz sunucusu dolsun isteyen ve boşaldığı için ağlayan bir çocuk değilim... Bu sorun rahatsız edici ve 1 haftadadır devam ediyor ne zaman biteceği belli değil... Bu konuyu açıyorum çünkü her şey normalmiş gibi ilerliyor kimse de çıt yok sorun bildirimi yapan yok siz bile sorunu zor kabullendiniz... Ben size world war'z sunucusunu övmek istemiyorum sadece bu sunucu bu doluluğu hak etmiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Düşüş Hakkında

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Herhangi bir sorun olmadı bugün, serverınızı kontrol edin.

Hatta sorun diye belirttiğiniz zamanlarda bizim kontrolümüzde doğru düzgün bir şey çıkmadı ısrarla aynı moddaki serverlardaki düşüş yüzünden sorun olduğunu varsayıp saatlerce takip ettik, bir şey ile karşılaşmadık.

Karşılaştıklarımızda öyle anlık olup büyük etki olmayan şeyler olduğunu farkettik.
Genel doluluk oranı arttı, sizdeki düşüşün sebebini bilemiyoruz, sizde biraz sunucuya bakın.

biz yinede takipteyiz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli