Bu sorunun genel olmadığını varsayarsak ki öyle görünüyor kendi diğer sunucularımın doluluğuna ve forumdaki diğer kullanıcıların da sessizliğini ve sorunun çözümündeki gecikmeyi de göz önüne alırsak sunucumun koruma sistemi için denek olarak kullanıldığını düşünüyorum...
Ayrıca bu süreçte elimden geldiğince geri bildirim yapıp sizlere sorun hakkında fikirler sunmama rağmen neden köstek olduğumuzu ileri sürerek tepki gösterdiğinizi anlamadım ben zaten sizin elde ettiğiniz şeyleri(firewallın oyuncuları engellemesini) 5 gün önce "ihtimal" olarak sizlere bildirmiştim.

Eğer geri bildirimlerde bir eksiklik varsa bunu bize söylemeniz gerekiyor yada eğer yanlış bir geri bildirim yapıyorsak yine bunu bize söylemelisiniz ki biz ne tür bir şey istediğinizi tam olarak anlayabilelim ve ona göre geri bildirim yapalım... Bu düşüş bizleri rahatsız ediyor... Sizin bize abartmayın diyipte başınızdan savmanız düşüşten daha çok rahatsız ediyor. Neden bu kadar üstükapalı olmak zorunda her şey eğer bir sorun varsa evet sorun var ve düzelteceğiz demelisiniz bunu anlayışla karşılayabiliriz ama siz Ağlayan çocuk muamelesi ile davranıyorsunuz sunucusu dolsun isteyen ve boşaldığı için ağlayan bir çocuk değilim... Bu sorun rahatsız edici ve 1 haftadadır devam ediyor ne zaman biteceği belli değil... Bu konuyu açıyorum çünkü her şey normalmiş gibi ilerliyor kimse de çıt yok sorun bildirimi yapan yok siz bile sorunu zor kabullendiniz... Ben size world war'z sunucusunu övmek istemiyorum sadece bu sunucu bu doluluğu hak etmiyor