Lütfen yardımcı olun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Lütfen yardımcı olun
Merhaba Ömer Bey yaklaşık 3 aydır Csduragindaylık ve yıllarca csduragindan server açıp kapattık bugune kadar sizinle tek bir sorunumuz olmadı fakat 2 hafta önce olan sorunlardan dolayı facebook sayfasına yazdıgım bir hakaretten ötürü banlandım mesajlarıma bakılmıyor bende buradan forumdan ulaşmak istedim sayfadada zaten özür diledim buradanda özür diliyorum lütfen banımızı kaldırın tekrardan böyle bir sorun yaşanmayacaktır lütfen bakın. banlanan hesap Clan : WonderlanD Jailbreak anlayışlı olmanızı bekliyoruz lütfen. ufacık bir hatamız yüzünden bu kadar basit silinmek istemiyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Lütfen yardımcı olun
Neden yasaklandiniz ? Saldiri yüzündenmi ?gorkembg yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 2:01 pm Merhaba Ömer Bey yaklaşık 3 aydır Csduragindaylık ve yıllarca csduragindan server açıp kapattık bugune kadar sizinle tek bir sorunumuz olmadı fakat 2 hafta önce olan sorunlardan dolayı facebook sayfasına yazdıgım bir hakaretten ötürü banlandım mesajlarıma bakılmıyor bende buradan forumdan ulaşmak istedim sayfadada zaten özür diledim buradanda özür diliyorum lütfen banımızı kaldırın tekrardan böyle bir sorun yaşanmayacaktır lütfen bakın. banlanan hesap Clan : WonderlanD Jailbreak anlayışlı olmanızı bekliyoruz lütfen. ufacık bir hatamız yüzünden bu kadar basit silinmek istemiyoruz.
Linklerini gizle |
-
Lütfen yardımcı olun
Merhaba, burası bunun konuşulacağı bir yer değil. Facebook sayfasından atılan banlar kaldırılmaz.
@byfurkan4242 tekrar oku anlayana kadar tekrar oku, saldırı demiyor küfür etmiş facebook sayfasından yasaklanmış.
@byfurkan4242 tekrar oku anlayana kadar tekrar oku, saldırı demiyor küfür etmiş facebook sayfasından yasaklanmış.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim: