Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Lütfen yardımcı olun

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
gorkembg
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Lütfen yardımcı olun

Mesaj gönderen gorkembg »

Merhaba Ömer Bey yaklaşık 3 aydır Csduragindaylık ve yıllarca csduragindan server açıp kapattık bugune kadar sizinle tek bir sorunumuz olmadı fakat 2 hafta önce olan sorunlardan dolayı facebook sayfasına yazdıgım bir hakaretten ötürü banlandım mesajlarıma bakılmıyor bende buradan forumdan ulaşmak istedim sayfadada zaten özür diledim buradanda özür diliyorum lütfen banımızı kaldırın tekrardan böyle bir sorun yaşanmayacaktır lütfen bakın. banlanan hesap Clan : WonderlanD Jailbreak anlayışlı olmanızı bekliyoruz lütfen. ufacık bir hatamız yüzünden bu kadar basit silinmek istemiyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Lütfen yardımcı olun

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

gorkembg yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 2:01 pm Merhaba Ömer Bey yaklaşık 3 aydır Csduragindaylık ve yıllarca csduragindan server açıp kapattık bugune kadar sizinle tek bir sorunumuz olmadı fakat 2 hafta önce olan sorunlardan dolayı facebook sayfasına yazdıgım bir hakaretten ötürü banlandım mesajlarıma bakılmıyor bende buradan forumdan ulaşmak istedim sayfadada zaten özür diledim buradanda özür diliyorum lütfen banımızı kaldırın tekrardan böyle bir sorun yaşanmayacaktır lütfen bakın. banlanan hesap Clan : WonderlanD Jailbreak anlayışlı olmanızı bekliyoruz lütfen. ufacık bir hatamız yüzünden bu kadar basit silinmek istemiyoruz.
Neden yasaklandiniz ? Saldiri yüzündenmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Lütfen yardımcı olun

Mesaj gönderen ulyoS »

Merhaba, burası bunun konuşulacağı bir yer değil. Facebook sayfasından atılan banlar kaldırılmaz.

@byfurkan4242 tekrar oku anlayana kadar tekrar oku, saldırı demiyor küfür etmiş facebook sayfasından yasaklanmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Lütfen yardımcı olun

Mesaj gönderen Yozgatle »

paneli kapatılmış csduragından yasakli

Link: