Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Serverleri'nin Arasın'da Turnuva Hazırlanma'sı.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Göktuğ[PomPa^RusTeM]

CSD Serverleri'nin Arasın'da Turnuva Hazırlanma'sı.

Mesaj gönderen Göktuğ[PomPa^RusTeM] »

Öncelikle Selamın Aleyküm. Ben Jack Daniel's (Jailbreak) serverinden, PomPa^RusTeM adlı yetkiliyim.

Serverimiz'de her gün, saat 21:00'da aramızda maç atılmaktadır. Bazen'de diğer dost server'ler ile klan maç'ı atıyoruz. Ben düşündüm'ki, "Biz böyle aramızda maç atıyoruz ama! CSDurağı bir etkinlik yapsanız. Bir turnuva düzenleseniz ve herhangi bir server'de, bazı klanlar diğer klanlarla maç atsa ve bu klan maçlarını sizler ayarlasanız? Nasıl olurdu?" Bu turnuvanın şampiyonuna isterseniz bir ödül ayarlarsınız, isterseniz eğlence amaçlı veya isterseniz serverlerin arasında dostluğu sağlamak içinde olabilir...

Maç kurallarını, maç atılırken konuşulacak ts3 adresini, maç atılacak serveri, maç atılırken (steam+) olması gerekiyormu, maça alınan kişinin mikrofonu olması gerekiyormu, klan maçları kaç kişi olmalı, hangi silahların veya bombaların alınması yasak olmalı. Bunların hepsini ayarlarsınız veya maç yapacak klanlar ayarlar o size kalmış birşey.

İsteğim Bence Gayet İyi Bir İstek Ve CSDurağının Klanlarının Aralarında İyi Dostluklar Kurdurabilecek Bir İstek. Ben Yapılmasını Talep Ediyorum... Saygılar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala