sw çöküyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 326
sw çöküyor
Bitane adam var adamı banlıyor gene geliyor ve sw çökeltiyor puliginleri kontrol ettik fakat hiç bir sıkıntı gözükmüyor . yardım edermisiniz . @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
sw çöküyor
Çat diye sunucuyu çökertemez. Ya panele erişimi vardır yada açıklı bir eklenti kurdurtmuştur bir yerlerden.
Linklerini gizle |
-
sw çöküyor
adamla iletişim halindeyim adama düşür diyorum sw 1 saniyede gidiyo ne ping ne donma direk Shutdown yazıp sw herzi atıyor oyundanYek'-ta yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:36 pm Çat diye sunucuyu çökertemez. Ya panele erişimi vardır yada açıklı bir eklenti kurdurtmuştur bir yerlerden.
Linklerini gizle |
-
-
sw çöküyor
özel kodlamayla yapıyorum fln diyor adam sabahtan beri sw vuruyor işsiz gibi çıldırtım sabahtan beri herşeyi deniyoruzalpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:53 pm Eklentileriniz hatalı, tek tek kapatarak düşürmesini isteyin.
Linklerini gizle |
-
sw çöküyor
Ts ip adresinizi atın, geleyim beraber deneyelim.Metecan Bey yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:56 pmözel kodlamayla yapıyorum fln diyor adam sabahtan beri sw vuruyor işsiz gibi çıldırtım sabahtan beri herşeyi deniyoruzalpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:53 pm Eklentileriniz hatalı, tek tek kapatarak düşürmesini isteyin.
Özel kodlamayla hmm baya ilginç

Demiş bir arkadaş, forumda arama yapınca bu konuları görüyoruz zaten.amx_shutdown veya amx_servershutdown diye bir komut mevcut bundan kaynaklı olabilir sen yinede bir güvenlik olarak yasaklı komutlara bunun 2sini yaz bir ihtimal sorunu çözer
Linklerini gizle |
-
sw çöküyor
ts 57.csduragi.infoalpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:57 pmTs ip adresinizi atın, geleyim beraber deneyelim.Metecan Bey yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:56 pmözel kodlamayla yapıyorum fln diyor adam sabahtan beri sw vuruyor işsiz gibi çıldırtım sabahtan beri herşeyi deniyoruzalpersoylu34 yazdı: Pzt Tem 16, 2018 9:53 pm Eklentileriniz hatalı, tek tek kapatarak düşürmesini isteyin.
Özel kodlamayla hmm baya ilginç![]()
cidden inandınız mı?
Demiş bir arkadaş, forumda arama yapınca bu konuları görüyoruz zaten.amx_shutdown veya amx_servershutdown diye bir komut mevcut bundan kaynaklı olabilir sen yinede bir güvenlik olarak yasaklı komutlara bunun 2sini yaz bir ihtimal sorunu çözer
Linklerini gizle |
-