boşta server var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
plugıncı aranıor
PLUGIN YAPOMAYI BILEN TS205.CSDURAGİ.PRO GELSIN KARSILIGI GUZEL ORDA KONUSRUUZ
Link: | |
Linklerini gizle |
-
boşta server var
panel sorumlulugunuz tamamen size aittir her hangi bir sey olasiliginda sorumlusu sizsinizAhmetHD yazdı: Cmt May 19, 2018 3:43 pm öncelikle selamun aleyküm :
benim cs serverim var 2 tane birisiniz daha 1 ayı var o serveri hiç kullanmıyorum onu arkadaşa 40 tl vercem alt panel accam full yetkili sormak istedim yasak değil dimi ? yanlış anlaşılmasın = kiralamiyorum =
Linklerini gizle |
-
boşta server var
herturlu ilegal isler olur csduraginin kurallari disina cikarsaniz sorumlusu siz olrsunuz yasaklanp paneliniz kapatilirAhmetHD yazdı: Cmt May 19, 2018 4:14 pmne gibi meselavanessaaa yazdı: Cmt May 19, 2018 4:13 pmpanel sorumlulugunuz tamamen size aittir her hangi bir sey olasiliginda sorumlusu sizsinizAhmetHD yazdı: Cmt May 19, 2018 3:43 pm öncelikle selamun aleyküm :
benim cs serverim var 2 tane birisiniz daha 1 ayı var o serveri hiç kullanmıyorum onu arkadaşa 40 tl vercem alt panel accam full yetkili sormak istedim yasak değil dimi ? yanlış anlaşılmasın = kiralamiyorum =
Linklerini gizle |