Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servet-i Fünun Jailbreak Devleti Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Hepinize merhabaaa ben ShooTeR,
Simdi bu gecen hafta yada nisan ayı içerisinde acılanan Servet-i Fünun JB Devleti klanı konusunu açtı tabikide attıgı sslerdede hemen yakamozun sahibi ve yasaklı olan engin'in adı ve o konuda yasaklanan wantedalone'uda goruyoruz taha "Başarılar gerekli araştırmaları yapıcağız" dedi amma bakın fbde benim gözume ne takıldııı
Engin sen yakamoz olarak açtın ama yasaklandıktan sonra utanmadan birde saldırı yaptık onca kişiye sonra Servet-i Fünun olarak açmışsın...
Bu arada atacağım sslerde saldırı yaptıklarına dairde kanıt bulunmaktadır.
SS'lerde kendime ait bölumleri sildim cunku kisisel bilgilerimi kimseyle paylaşmıyorum modlar isterse ö.m'den tam halini gönderirim.
@Taha Demirbaş @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
ss3.PNG
ss4.PNG
ss5.PNG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

Gerçekten bu konuya katılıyorum. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bu arada "şikayet bölumu kapalı" yazıcak arkadaşlara,
kapalı biliyorum ancak gözume carpan birşeyide bildirmemek olmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

turhanreis07

Mesaj gönderen turhanreis07 »

Bende , bana messengerdan saldırı yapacagız diye mesaj atıp duruyordu birde kuzenimi kandırıp panel alıp paylaşmış lütfen gereken yapılsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

Shooter kanka iyide yetkililer Facebook gonderisini kanit olarak saymayabilir fake hesap veya calintida olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

ARZ* yazdı: Sal May 01, 2018 3:40 pm Shooter kanka iyide yetkililer Facebook gonderisini kanit olarak saymayabilir fake hesap veya calintida olabilir.
Fake yada çalıntı hesap olsa suan yeni acılan bi sunucuyun reklamını 34 dk once yaparmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

SadıkReis

Mesaj gönderen SadıkReis »

Oncelikle Selamun Aleyküm Ben cs69 ts59 sahibiyim . Doğru Engin Benim Eski Ortağım ama artık yasaklandığı için başka CS sunucusuna geçiş yaptı Face gurubuna gelirsek . Engin Yasaklandı Diye koskaca serveri dağatacak değiliz gurubun ismini değiştik . Oranın Sahibi Gürkan ve The Turk yani Ben . Grupta Engin diye birisi olduğu Doğru Ama o Engin değil Bahsettiğiniz Kişi Engincan Satıroğu ama o kişi grupta Değil Üstelik Kapanması İçin Panelin Engincan ın üstüne olması gerekir . Lütfen Bu işleri Yapmadan Once Araştırma Yapınız . Engin şuan Başka sunucuda Serverini Açmış bulunmakta !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

SadıkReis yazdı: Sal May 01, 2018 4:14 pm Oncelikle Selamun Aleyküm Ben cs69 ts59 sahibiyim . Doğru Engin Benim Eski Ortağım ama artık yasaklandığı için başka CS sunucusuna geçiş yaptı Face gurubuna gelirsek . Engin Yasaklandı Diye koskaca serveri dağatacak değiliz gurubun ismini değiştik . Oranın Sahibi Gürkan ve The Turk yani Ben . Grupta Engin diye birisi olduğu Doğru Ama o Engin değil Bahsettiğiniz Kişi Engincan Satıroğu ama o kişi grupta Değil Üstelik Kapanması İçin Panelin Engincan ın üstüne olması gerekir . Lütfen Bu işleri Yapmadan Once Araştırma Yapınız . Engin şuan Başka sunucuda Serverini Açmış bulunmakta !
Kendinizi açık etmeyin :)
Bakın bakalım ssde paylaştıgım grubun adı ne ?
Açtıgınız konuda ondan dolayımı Engin Alacaklı var ve Wantedalone bunlarında cevabını bekleriz :)

Hiçbir açtığım konuyu araştırmadan ve bilmeden açmam !

+1 Ekliyeyim 1 Mesajınız var Hesap yeni Yan hesapsın apaçık belli hemen cs69'un sahibiyim diye belirtmene gerek yok :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

SadıkReis yazdı: Sal May 01, 2018 4:27 pm Enginin Grupta olması serverda olmasını gostermez Engin CSDURAGINDAN yasaklandı . Özele gelirsen hangi serverda kurucu olduğunu gosterebilirim kardeşim
Illa özelden belirtmenize gerek yok konuyada belirtin adamı saklıyorsanız sizde suçlusunuz demektedir.
Engin csdurağından yasaklı tamam bunu hepimiz biliyoruz amma !!!Neden sizin sunucunuzun reklamını yapıyor onuda soralım bakalım...
Hemen attıgınız mesajı silmekte sanırım artık geleneksel bi kültür olmuş :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serveti Fünun
Server Ip/DNS: 213.238.173.69
Clan İsmi: ÖZEL HAREKAT

Mesaj gönderen Serveti Fünun »

ShooTeR yazdı: Sal May 01, 2018 4:23 pm
SadıkReis yazdı: Sal May 01, 2018 4:14 pm Oncelikle Selamun Aleyküm Ben cs69 ts59 sahibiyim . Doğru Engin Benim Eski Ortağım ama artık yasaklandığı için başka CS sunucusuna geçiş yaptı Face gurubuna gelirsek . Engin Yasaklandı Diye koskaca serveri dağatacak değiliz gurubun ismini değiştik . Oranın Sahibi Gürkan ve The Turk yani Ben . Grupta Engin diye birisi olduğu Doğru Ama o Engin değil Bahsettiğiniz Kişi Engincan Satıroğu ama o kişi grupta Değil Üstelik Kapanması İçin Panelin Engincan ın üstüne olması gerekir . Lütfen Bu işleri Yapmadan Once Araştırma Yapınız . Engin şuan Başka sunucuda Serverini Açmış bulunmakta !
Kendinizi açık etmeyin :)
Bakın bakalım ssde paylaştıgım grubun adı ne ?
Açtıgınız konuda ondan dolayımı Engin Alacaklı var ve Wantedalone bunlarında cevabını bekleriz :)

Hiçbir açtığım konuyu araştırmadan ve bilmeden açmam !

+1 Ekliyeyim 1 Mesajınız var Hesap yeni Yan hesapsın apaçık belli hemen cs69'un sahibiyim diye belirtmene gerek yok :D
Bu kişinin forum hesabı kapatılmalı gereksiz suçlamalarda bulunuyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli