Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasaklı Hellforce Clanı ve Yasaklı Kurucuları TS129 DA

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
__EnginCMR__
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen __EnginCMR__ »

Arkadaslar Videoda gördügünüz gibi adamı gelıp ayaz abi diyor ve ardından beni banlıyor. Videoyu sonuna kadar izleyin
KANIT : https://www.youtube.com/watch?v=XixHMHz ... e=youtu.be

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

IMANSIZBEY
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen IMANSIZBEY »

Hellforce Clanı Ve Yasaklı Kurucuları Hala Barınıyor Ayaz,Metecan,AhmetBey,CeO,Manafor Hespi Ts129.csduragi.pro'da Barınıyor Videolarıda Var Bu Olayın Tartışılmazı Ve Dikkate Alınmasını Arz Ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Öhöm öhöm öncelikle Umut'cuğum imzanı değişmeni tavsiye ederim. Konuya dönecek olursak şikayet bölümü kapalı onlarca yasaklı kullanıcı zaten CSDurağı'nda barınıyor şüphesiz ki bunu hepimiz biliyoruz ve farkındayız. O yüzden konunuz büyük bir ihtimal çöpe gidecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ankaralı35

Mesaj gönderen ankaralı35 »

sikayet bölümü kapali kardesim zaten sizde iyi bise deilsiniz panellere saldiri atiyorsunuz ts40 sikayet bolumu acilimca kanitlarla sunulcak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

__EnginCMR__ yazdı: Çrş Nis 25, 2018 7:42 pm Arkadaslar Videoda gördügünüz gibi adamı gelıp ayaz abi diyor ve ardından beni banlıyor. Videoyu sonuna kadar izleyin
Yakamozun adını hemen squadra diyemi değiştiniz sizde yasaklısınız şuan :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

ankaralı35 yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:11 pm sikayet bölümü kapali kardesim zaten sizde iyi bise deilsiniz panellere saldiri atiyorsunuz ts40 sikayet bolumu acilimca kanitlarla sunulcak
Ayaz yazışından anlıyorum sen olduğunu. :D İmla kurallarına birazcık dikkat etsen ne olur ?

@Yek'-ta Bu tür konulara sen bakarsın genelde stabil cevabını verip konuyu kilitler misin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hello admin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen hello admin »

:D ts129 takılmıyoruz dostum :D ya bi yasaklandık diye hani çekememzlikmi yapıyorsun engin ? ki hellforce yasaklandıktan sonra csd başka ts3 açmıştık ki oda kapandı ts58 veya ts86 olması gerek orda ömer telliye küfür allaha küfür ettiklerinde var rahat ol şikayet bölümü açılmasını bekliyorum . bu hesapta büyük ihtimalle yasak yicek ama olsun sıkıntı yok . neyse iyi forumlar benim kim olduğumu 30 dk sonra ts3te görürsün bu arada arkanı sağlama al engin :D
En son hello admin tarafından Çrş Nis 25, 2018 8:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
__EnginCMR__
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ankaralı35 yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:11 pm sikayet bölümü kapali kardesim zaten sizde iyi bise deilsiniz panellere saldiri atiyorsunuz ts40 sikayet bolumu acilimca kanitlarla sunulcak
Bizim kimseye saldırı attığımız yok şikayet bölümü açıldıgında kanıtını sunarsın tabi varsa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
__EnginCMR__
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ShooTeR yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:15 pm
__EnginCMR__ yazdı: Çrş Nis 25, 2018 7:42 pm Arkadaslar Videoda gördügünüz gibi adamı gelıp ayaz abi diyor ve ardından beni banlıyor. Videoyu sonuna kadar izleyin
Yakamozun adını hemen squadra diyemi değiştiniz sizde yasaklısınız şuan :D
Yakamoz ne alaka kardeşim benim yakamozla bir alakam yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

hello admin yazdı: Çrş Nis 25, 2018 8:19 pm :D ts129 takılmıyoruz dostum :D ya bi yasaklandık diye hani çekememzlikmi yapıyorsun engin ? ki hellforce yasaklandıktan sonra csd başka ts3 açmıştık ki oda kapandı ts58 veya ts86 olması gerek orda ömer telliye küfür allaha küfür ettiklerinde var rahat ol şikayet bölümü açılmasını bekliyorum . bu hesapta büyük ihtimalle yasak yicek ama olsun sıkıntı yok . neyse iyi forumlar benim kim olduğumu 30 dk sonra ts3te görürsün bu arada arkanı sağlama al :D
Allaha sövmesi kimseyi ilgilendirmez Ömer Telliye sövülüyorsa kanıtlar ile gelirsiniz bu arada evet takılıyorsunuz bunu inkar etmeyin boşuna.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli