1 Hafta Yasaklanmam Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 20
Merhaba,
Yediğim 1 hafta yasaklanma hakkında bilgi almak istiyorum yektanın banladığını anlayabiliyorum bunu anlamak imkansız değil.
Ancak hangi konudan dolayı "insanlarla duzgun konusma..." yazılmış reasona silinen veya acılan hangi konudan dolayı ben bu banı yedim ?
Cevap verdiğim konuları (hatırlayabildigim kadarıyla) kontrol ettigimde yazdıgım cevaplara bi uslupsuz konuşma tarzı göremedim ama...
Yediğim 1 hafta yasaklanma hakkında bilgi almak istiyorum yektanın banladığını anlayabiliyorum bunu anlamak imkansız değil.
Ancak hangi konudan dolayı "insanlarla duzgun konusma..." yazılmış reasona silinen veya acılan hangi konudan dolayı ben bu banı yedim ?
Cevap verdiğim konuları (hatırlayabildigim kadarıyla) kontrol ettigimde yazdıgım cevaplara bi uslupsuz konuşma tarzı göremedim ama...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi
-
evet de ahmet sen bir kere daha yemiştin dimi bu şekilde.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yedim 1 günlük tamam onun sebebini kabul ediyorum tengriyle bi konuda tartıştık ancak bunun sebebini anlıyamadım.İlyas ERTEKİN yazdı: Cmt Mar 24, 2018 2:40 pm evet de ahmet sen bir kere daha yemiştin dimi bu şekilde.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
Bana diyordun ban yiyince konu açma diye noldu ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Allah Allah Forumda geziniyorumda Ahmet senin kimseye kötü konuşmanı görmedim neyse bakalım 

Linklerini gizle |
-
dostum uslupsüz bir konuşmanı görmedim şu ana kadar varsa da denk gelmedim ama sana şu şekilde söyleyebilirim yekta eğer attıysa hani bazen her zaman değil at bakem gibi kelimeler kullanıyordun kötü mana da kullanmamış olabilirsin fakat yekta onun için banlamış olabilir kendi görüşüm.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hangi konuda kullandım son 2 haftadır rahatsızım geçmişe dair hatırlamıyorum ama "at bakem" derken ban gibimi ?İlyas ERTEKİN yazdı: Cmt Mar 24, 2018 2:44 pm dostum uslupsüz bir konuşmanı görmedim şu ana kadar varsa da denk gelmedim ama sana şu şekilde söyleyebilirim yekta eğer attıysa hani bazen her zaman değil at bakem gibi kelimeler kullanıyordun kötü mana da kullanmamış olabilirsin fakat yekta onun için banlamış olabilir kendi görüşüm.
Bi örneği varsa konu linkiyle sebebini kabullenirim ve özürümüde dilerim kime dediysem.
Linklerini gizle |