Cs serverimi İptal Etmeyi Unutum yardim edermisinz
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
ÖMER BEY cs serverimin urunu iptal etmeyi unutum panelimde 45 tl var otamatik olarak uzatıcakta cs230.csduragi.net serverimi iptal edermisiniz yoksa serveri uzaticaktir lutfen yardimci olun
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 450
- Server Ip/DNS: 213.238.173.55
- Clan İsmi: Respect JB
@Taha Demirbaş @PaZee [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Son ödeme tarihinden 7 gün önce iade talebi yapmadıysanız maalesef iptal edilmez.kubilay1 yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:13 pm ÖMER BEY cs serverimin urunu iptal etmeyi unutum panelimde 45 tl var otamatik olarak uzatıcakta cs230.csduragi.net serverimi iptal edermisiniz yoksa serveri uzaticaktir lutfen yardimci olun
Linklerini gizle |
-
Bence bu 2 Gune kadar düşürülmesi gerekiyorShooTeR yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:25 pmSon ödeme tarihinden 7 gün önce iade talebi yapmadıysanız maalesef iptal edilmez.kubilay1 yazdı: Cum Mar 23, 2018 10:13 pm ÖMER BEY cs serverimin urunu iptal etmeyi unutum panelimde 45 tl var otamatik olarak uzatıcakta cs230.csduragi.net serverimi iptal edermisiniz yoksa serveri uzaticaktir lutfen yardimci olun
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: ForeSTR
@kubilay1 kardeşim ödeme bildirimi kısmından olayı anlat yardımcı olacaktir Ömer bey
Linklerini gizle |