oyuncu oyuna girdiğinde 4-5 satırlık yazı yazıyordu işte hosgeldin , facebook sayfamız , bilgiler vs. vs.
Örnek resimde bırakıcam şimdiden teşekkürler..

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Yeni gelen oyuncuya yapmak için yeni bir eklenti yazıp içine girdimi diye if koyup bloğuna ise renkliyazi stocku ile yazdırmak.Yozgatle yazdı: Pzt Mar 12, 2018 10:49 am Csduraginda eklenti bolumunde var diye biliyorum ama yeni gelen oyuncuya degil server icinde atiyor
Linklerini gizle |
TamamPoseidon* yazdı: Pzt Mar 12, 2018 10:54 amYeni gelen oyuncuya yapmak için yeni bir eklenti yazıp içine girdimi diye if koyup bloğuna ise renkliyazi stocku ile yazdırmak.Yozgatle yazdı: Pzt Mar 12, 2018 10:49 am Csduraginda eklenti bolumunde var diye biliyorum ama yeni gelen oyuncuya degil server icinde atiyor
Linklerini gizle |
CsKolik yazdı: Pzt Mar 12, 2018 8:21 am Merhaba arkadaşlar yeni gelen oyuncuya saydan mesaj veren bir plugin vardı çok yaygın ama bir türlü bulamadım size zahmet paylaşma şansınız varmı?
oyuncu oyuna girdiğinde 4-5 satırlık yazı yazıyordu işte hosgeldin , facebook sayfamız , bilgiler vs. vs.
Örnek resimde bırakıcam şimdiden teşekkürler..
![]()
Linklerini gizle |
Boş yorum kasmayın. @Yek'-taYozgatle yazdı: Pzt Mar 12, 2018 12:16 pmTamamPoseidon* yazdı: Pzt Mar 12, 2018 10:54 amYeni gelen oyuncuya yapmak için yeni bir eklenti yazıp içine girdimi diye if koyup bloğuna ise renkliyazi stocku ile yazdırmak.Yozgatle yazdı: Pzt Mar 12, 2018 10:49 am Csduraginda eklenti bolumunde var diye biliyorum ama yeni gelen oyuncuya degil server icinde atiyor
Linklerini gizle |