YARDIM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
YARDIM
HERKESE KOLAY GELSİN
SLOTLARA YEŞİL YAZI VEREMİYORUZ
BİRDE HS ATINCA +15 HP Yİ NASIL AYARLICAZ BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR .
SLOTLARA YEŞİL YAZI VEREMİYORUZ
BİRDE HS ATINCA +15 HP Yİ NASIL AYARLICAZ BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIMIZ VAR .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
YARDIM
Kardeşim sana tavsiyem "csd_adminchat.amxx" plugini kullanman .Sunucunda otomatik yüklü , Konuya eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html ulaşabilirsn.
Hem csd nin kendi eklentisi hem ok yönlü.Yani istediğin yeşil yazar istediğine Tag istediğine Hem tag Hem rütbe istersen bunları yeşil veya normal yada sadece yeşil kişiye özel istediğin şekilde editlersin. Yapamassan burdan yardım edelim.
Hem csd nin kendi eklentisi hem ok yönlü.Yani istediğin yeşil yazar istediğine Tag istediğine Hem tag Hem rütbe istersen bunları yeşil veya normal yada sadece yeşil kişiye özel istediğin şekilde editlersin. Yapamassan burdan yardım edelim.
Linklerini gizle |
-
YARDIM
çok iyi olur kardeşim sana azahmet olmazsamr1mr2 yazdı: Prş Şub 08, 2018 5:30 pm Kardeşim sana tavsiyem "csd_adminchat.amxx" plugini kullanman .Sunucunda otomatik yüklü , Konuya eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html ulaşabilirsn.
Linklerini gizle |
YARDIM
tmm sen konuyu oku anla yapmaya çalış çalıştıramassan yaz burdan bakıyorum , kendimde kullanıyorum daha kullanışlı daha özgün..
Linklerini gizle |
-
YARDIM
okudumda o kodları nereye ekleyeceği onları tam çıkaramadım ılk defa gırdım sw kıralama ısıne tam bılmıyorum ondan dolayımr1mr2 yazdı: Prş Şub 08, 2018 5:53 pm tmm sen konuyu oku anla yapmaya çalış çalıştıramassan yaz burdan bakıyorum , kendimde kullanıyorum daha kullanışlı daha özgün..
Linklerini gizle |
-
YARDIM
sey yazıyo ozel mesaj kullnamazsını sen bana tarsan cevaplayabılırım heralde
Linklerini gizle |
-
YARDIM
kardeşim adım Yusuf tombuş Galatasaray lı profil fotosu faceden ulaşırmısın atamıyorumda mesaj sana zahmet verdim Hakkını helal et

Linklerini gizle |