TeamTR Gaming Yasak Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Merhabalar Değerli Forum kullanıcıları,
TeamTR clan olarak uzun bir süreden beri csduraginda hizmet vermekteydik CODMOD4 ve Jailbreak, surf , bb gibi alanlarda lakin ara vermek için sunucuyu kapattık bu süre içerisinde farklı bir teamtr clanı ortaya çıkmış ve bu clan saldılar yüzünden kapatılmış ve yasaklan serverimizi tekrardan kurmak istiyoruz lakin bu durumdan dolayı isimlerin cakışmasından ve yanlış anlayışlar olabilir adına bilgilendirme konusu açmak istedim.
TeamTR clan olarak uzun bir süreden beri csduraginda hizmet vermekteydik CODMOD4 ve Jailbreak, surf , bb gibi alanlarda lakin ara vermek için sunucuyu kapattık bu süre içerisinde farklı bir teamtr clanı ortaya çıkmış ve bu clan saldılar yüzünden kapatılmış ve yasaklan serverimizi tekrardan kurmak istiyoruz lakin bu durumdan dolayı isimlerin cakışmasından ve yanlış anlayışlar olabilir adına bilgilendirme konusu açmak istedim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan

@TahaDemirbaş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
adam haklı olabilir teamtr clanı eskı bir clan cs8com da 1 yıldan fazla oynamış adamlar sonra mekantr demons of hell gibi ad değişimi yaşandı bence inandırıcı?sizofrenresul yazdı:Nedense hiççç inandırıcı gelmedi bana
@TahaDemirbaş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Pek inandırıcı bir yazı oldugunu söyleyemiceğim doğrusu...RE1 yazdı:Merhabalar Değerli Forum kullanıcıları,
Klanın başlangıcını yapıp ilk kuran kişi klan adını başkasına devrederken haberi olur bende illegal ve fake birisiniz ve bu klan adının üzerine konmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana...
Linklerini gizle |
-
Ve ek olarakda madem TeamTR klanının asıl kurucusunuz o halde TeamTR acıkken niçin forumda konu açmadınız ?
Serveri açan kişilerle gidip konusmadınız ?
Fake oldugunuz buradan belli oluyor, başka klanın adıyla fake bir ortam içerisinde yürütmeye çalışmayın.
Serveri açan kişilerle gidip konusmadınız ?
Fake oldugunuz buradan belli oluyor, başka klanın adıyla fake bir ortam içerisinde yürütmeye çalışmayın.
Linklerini gizle |
-
-
teamtr clanını kurucularını 7,8 yıldan beri tanıyorum sizin bi alakanız yok bu durumla .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ilk başta denilen yorumları gözden geçirdim genellikle yeni foruma kayıt olan veya fazla eskileri hatırlamayan kişiler mesaj atmış. Benim sahip olduğum klan ismini kullanmak için izin istemiyorum hertürlü kullanacağım zaten fakat diğer kulanılan klanın ceza aldığını duydum herhangi bir bağlantısı olmadığı adına bilgilendirici bir konu açtım
1- csduragin eski iplerinden 2015 yılında şans eseri bir eğlence videosu olarak çekilmiş bir video ön ipilerden
88.255.155.12 codmod4 olarak devam etmekteyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=4tf-AuY8ei0
2- Yeni açılan teamtr klanı sahiplerinden biriylen açılmadan önce teamtr bize ait olduğunu isim neden alındığı kendisine sordum aldığım cevap bu
https://i.hizliresim.com/BLXR7g.png
3- Sahiplerimizden birinin daha önceden açmış olduğu bir bb server
silinmis-konular/teamtr-gaming-since2014-t5534.html
4- Tekrardan jailbreak olarak dönmeyi karar alarak 213.238.173.209 ön ipiden kiraladık ve devam ettik. 1 aydan sonra eski yönetimizde olan uğur tanın nicki ile roobinhood yönetime dahil ettik o zamanlar kendisi yasaklı olduğunu bilmediğimizden dolayı 2 ay boyunca devam ettik o zamanlar uğur abi saldılar yaptığın ve bizim serverde barındığından dolayı ts3 ve csduragi serverimiz kapatıldı bu sebebden uzun zamandır csduraginda yokuz lakin son 3 veya 4 ay uzun yasağı kaldırıp server açma izni verildiğinden tekrardan roobinhood ve eski yönetim ekibi beraber csduragına geriş dönüş yapıyoruz.
5- türkiye'de olarak codmod4 hizmet veren klandık uzun bir süredir codmod ilk sürümünü oynatan klandık
1- csduragin eski iplerinden 2015 yılında şans eseri bir eğlence videosu olarak çekilmiş bir video ön ipilerden
2- Yeni açılan teamtr klanı sahiplerinden biriylen açılmadan önce teamtr bize ait olduğunu isim neden alındığı kendisine sordum aldığım cevap bu
4- Tekrardan jailbreak olarak dönmeyi karar alarak 213.238.173.209 ön ipiden kiraladık ve devam ettik. 1 aydan sonra eski yönetimizde olan uğur tanın nicki ile roobinhood yönetime dahil ettik o zamanlar kendisi yasaklı olduğunu bilmediğimizden dolayı 2 ay boyunca devam ettik o zamanlar uğur abi saldılar yaptığın ve bizim serverde barındığından dolayı ts3 ve csduragi serverimiz kapatıldı bu sebebden uzun zamandır csduraginda yokuz lakin son 3 veya 4 ay uzun yasağı kaldırıp server açma izni verildiğinden tekrardan roobinhood ve eski yönetim ekibi beraber csduragına geriş dönüş yapıyoruz.
5- türkiye'de olarak codmod4 hizmet veren klandık uzun bir süredir codmod ilk sürümünü oynatan klandık
En son RE1 tarafından Cmt Oca 06, 2018 7:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Suanki yasaklanan TeamTR kurucularında "Emir PALAZ" diye birisi yoktur ve dediğimi tekrar edicem...RE1 yazdı:ilk başta denilen yorumları gözden geçirdim genellikle yeni nesil server sahipleri olarak görüyorum.
Madem klan size ait siz yokken açanların yani Canların niçin bu klan adını kullanmasına engel olmadınız bu size sorarım !
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
roobinhood yasaklanınca server kapanma olayları oldu, belli ekibi mevcut olan es dost klanlara dağıtarak ilerledik. zaten oynadığımız klanlar en fazla 2 hafta dayanıyordu ardından ömer telli ifşalamasıyla sunucu kapatılıp kiralanıyordu bu sebebden uzun bir ara verdim. samet bu süre içerisinde fazla oyunda olmadı genellikle özel ders veriyordu. şahin ise teamtr yasaklı düşüncesinden farklı isimlerle birkaç proje açtı ve devam etti şuan sanırsam halen bir sunucuda devam ediyor. Teamtr csduraginda kullanan biziz diğer sunucularda herhangi bir fikrim yok eğer tam kanıtları bulursam diğer sunucular hakkında emin olarak mesaj yazabilme hakkını alacağım elime ek olarak. neden izin verdin diyorsunda hacım Emir palaz gilin açtığı sunucu veya birkaç kişinin açtığı teamtr clanlar son zamanlarda türemeye başladılar pro public teamtr surf teamtr jailbreak teamtr. Şuan zaten gerekli kişilerle iletişime geçip konuşacağım bu işi.
Emir palaz facebook üzerinden ulaştım açılmadan önce abi olay böyle şöyle diyince fazla aksilik çıkarmadan izin verdim diğer sunucu sahipleri ile şimdi iletişime geçeceğim.
Emir palaz facebook üzerinden ulaştım açılmadan önce abi olay böyle şöyle diyince fazla aksilik çıkarmadan izin verdim diğer sunucu sahipleri ile şimdi iletişime geçeceğim.
Linklerini gizle |