Bu modu cok cok gelistirip daha buyuk kitlelere cikarmadan once bu Yemege hep beraber tuz atalim istedim ve bu tanitimi yapmaya geldim normalde mod tamamen super oldugu zaman yapacaktim ama gorunen o ki zamani gelmis

●Sunucuda PaZee Tarafindan kodlanmis Kayit SistemiFix Surumu vardir
●Sunucuda PaZee Tarafindan kodlanmis Basarim SistemiFix Surumu vardir
●Sunucuda PaZee Tarafindan kodlanmis Level SistemiFix Surumu vardir
●Sunucuda PaZee Tarafindan kodlanmis TAKIM SISTEMIREMASTER Surumu Vardir
Simdi Battleground mod nedir kismina gelelim ; Battle Ground Mod nedir??
● Battle ground Turkcesi Savas alani demektir bu savas alaninda sona kalmaya calisan takim,bireysel kullanicilar cesitli oduller alip siralamada nam kazanarak kendilerini tanitir
● Battleground mod PaZee uyarlamasi Kisilerin Yukardan salinip silah noktalarina ucmalarini kendilerini savunmalarini saglar
● Simdi Battleground modun level sistemine bagini anlatayim ; Sona kalan kisi kill almadiysa 400 yada 100 default exp verir fakat kill aldiysa her kill basina 100 exp eklenir.
● Kendi takim arkadasiniz mavi gozukur[VURSANIZ BILE CANI GITMEZ]
● Kendi normal arkadasiniz kirmizi gozukur [VURABİLİRSİNİZ]
● Bandaj Sistemi : Su anda flashbang gorunumde olan bandaj itemimiz elinizdeyken e basarsaniz onunze zaman bari acilir
eger hareket eder iseniz islem iptal edilir etmesseniz eger vip degilsen 5 saniye vip iseniz 2 saniye sonra size 10 can verir
vipsenizde bu deger 20dir
● Kask Sistemi : 1 level 2 level 3 level olmak uzere bu kasklarin gorunumu ozellikleri direncleri farklidir
3 level kask direnci 100 : 2level kask direnci 60: 1 level kask direnci 30dur ● 3Person 3 Boyutlu bakis sistemi:"N" tusuna basarak Gorus acisi degistirebilirsiniz ● Takim Sistemi Genelleme: Takim savasi carsamba, 7:00 8:30 Cumarteside 5:00 6:30 arasi olur. ts111.csduragi.com ts adresinde her takim kendi odasini acabilir herzaman.
Takimlari rekabete Surukluyen bir /Takimsiralamakodu vardir bu koddan bir resim ornegi atayim ● Takim Sistemi Takim savasi odulu : Kurucunun Belirledigi exp level, hediyelerdir
● Takim Sistemi Cumartesi gunleri 1. Takima exp ve hediye dagitimi.
● Takim Sistemi Ozel Chat Olanagi "U" Tusu ile. ● Takim Sistemi Genel Chat Olanagi Ismin basinda takimi gozukuyor
● Item Ozellikleri
● Bandaj: Yukarda Acikladim
● Kar98 : Awp recoiline sesine sahiptir, yuzde 30 loot orani ile duser ● M241 : Scout Recoiline sesine sahiptir,Yuzde 40 loot orani ile duser ● Level 3 Kask: Direnci 100 Dur kafadan aldigi hasarin 2ye bolumu kadar direnc eksiltir-kirilana kadar kafadan hasar yemeyi engeller ● Level 2 Kask: Direnci 60 Dur kafadan aldigi hasarin 2ye bolumu kadar direnc eksiltir-kirilana kadar kafadan hasar yemeyi engeller ● Level 1 Kask: Direnci 30 Dur kafadan aldigi hasarin 2ye bolumu kadar direnc eksiltir-kirilana kadar kafadan hasar yemeyi engeller ● Tava : 30 Sol 80 Sag vurus yapar
● Bandaj , Kask , Silahlarin bir kaci
● Ornek silah gorunumleri!
●Bu Cumartesi yaptigimiz takim savasindan TS3 ve Cs 1.6 Karesi

● Pek tanimadigimiz ama serverimizde oynayan oyuncu kayitlari
= cekildigi versiyon beta v1.1
= cekildigi versiyon beta v2.3
Bazi Komutlar
/Kayit,/Giris,/Basarim,/Takim,/Takimsiralama,/Ts3,/Uid,/Top15,/arkadas-Eklencek
Tanitimi gece saati yaptigim icin arkadas ve takim sistemini pek tanitamadim persembe civari tanitacagim iyi Forumlar!
Ts ip : ts111.csduragi.com
Cs ip : cs111.csduragi.com