TeamTR Klan Adı Hk. (Şikayet Konusu Değildir)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Merhabalar, beni çoğu kişi tanıyordur TeamTR kurucularından 1 hafta önce foruma gelmiştim onlardan önce server açmıştım ama domain adresi onlarda olduğundan serverin ismini değiştirmiştim (Yalan diyecekler için kayıt olma tarihi belli üşenmeden gidip bakın)
Ömer bey ben TeamTR adında server tekrardan açabilir miyim? Sonuçta onlar yasaklandı ve forum adım @TeamTR herkes onlardan olduğumu sanıyor (yeni üye olanlar) eğer açamıyacaksam forum adım TeamTR olduğundan biraz garip geliyor forum ismimi değiştire bilirmisiniz diyeceğim ama oda olmaz yetkili değilim lütfen cevap verebilirmisiniz?
NOT: Konuyu saptırıcak yorum atmaz iseniz sevinirim.
@Taha Demirbaş @PaZee [@Bilinmeyen Etiket]
Saygılarım ile kolay gelsin.
Ömer bey ben TeamTR adında server tekrardan açabilir miyim? Sonuçta onlar yasaklandı ve forum adım @TeamTR herkes onlardan olduğumu sanıyor (yeni üye olanlar) eğer açamıyacaksam forum adım TeamTR olduğundan biraz garip geliyor forum ismimi değiştire bilirmisiniz diyeceğim ama oda olmaz yetkili değilim lütfen cevap verebilirmisiniz?
NOT: Konuyu saptırıcak yorum atmaz iseniz sevinirim.
@Taha Demirbaş @PaZee [@Bilinmeyen Etiket]
Saygılarım ile kolay gelsin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
TeamTR İle konuştuk bu clan adı kullanılamaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
teamtr olarak konuş dediniz kim ile ?Violance3 yazdı:TeamTR İle konuştuk bu clan adı kullanılamaz.
En son noeldayi tarafından Pzr Ara 24, 2017 1:01 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
he bu arada bi adam var benim nickimde saldırı vs atıyor öyle imkan varsa bende değişmek isterim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Noel dayı / Oğuzhan başkan ları diyorsun büyük ihtimalle. Boş koy 2sini saldırı atmayı dahi bilmiyorlar.noeldayi yazdı:he bu arada bi adam var benim nickimde saldırı vs atıyor öyle imkan varsa bende değişmek isterim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
biliyorumda nereye gitsem küfür vs yiyorum sıkıldım artık.Ktalko yazdı:Noel dayı / Oğuzhan başkan ları diyorsun büyük ihtimalle. Boş koy 2sini saldırı atmayı dahi bilmiyorlar.noeldayi yazdı:he bu arada bi adam var benim nickimde saldırı vs atıyor öyle imkan varsa bende değişmek isterim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
bazen adımı kullanıp yetki istedikleride oluyor.Ktalko yazdı:Noel dayı / Oğuzhan başkan ları diyorsun büyük ihtimalle. Boş koy 2sini saldırı atmayı dahi bilmiyorlar.noeldayi yazdı:he bu arada bi adam var benim nickimde saldırı vs atıyor öyle imkan varsa bende değişmek isterim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bekliyorum eğer sıkıntı olmazsa isim değiştiririz olur biter zaten domain onlarda olduğu müddetçe açsam da pek haz etmem.Taha Demirbaş yazdı:Sordurmam Gerekli.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Valla aslında herkesin panelde 1 isim değişikliliği hakkı olsa ? @TahaDemirbaş
Linklerini gizle |