CS 1.6 adminlik kısmı sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 307
- Server Ip/DNS: cs148.csduragi.com
- Clan İsmi: RedWorse Gaming
Beyler adminlik kısmına girmeyi deneyince error veriyor girmiyor panelden mapı değişmek zorunda kalıyorum değişincede adminlik kısmına giriyorum bi bakıyorum yetkilerin hepsi silinmiş kaçıncıya oluyor hep yetkileri yazmak zorunda kalıyoruz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Şuan herkeste sorun var kısa sürede düzelecektir.Yetkililer uğraşıyor emin olun silinmiş konulara bakabilirsiniz kaç tane açılmış.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 307
- Server Ip/DNS: cs148.csduragi.com
- Clan İsmi: RedWorse Gaming
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Bunu herkese söylüyoruz ama kimse anlamıyor hocam user.ini kullanın düzen açısından , yedek açısından , kolaylık ve kullanışlık açısından user.ini !
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
neden bağırıyorsun resülüm users inininde sıkıntıları oluyor dostum kaydedemeyince birden yok oluyor direk siliniyor tek saldırıda kopyalanabiliyor.sizofrenresul yazdı:Bunu herkese söylüyoruz ama kimse anlamıyor hocam user.ini kullanın düzen açısından , yedek açısından , kolaylık ve kullanışlık açısından user.ini !

Linklerini gizle |
-
Ama admin slotlar gibi değil ctrl + c ctlr + v 2 saniyelik iş yalan mı ?noeldayi yazdı:neden bağırıyorsun resülüm users inininde sıkıntıları oluyor dostum kaydedemeyince birden yok oluyor direk siliniyor tek saldırıda kopyalanabiliyor.sizofrenresul yazdı:Bunu herkese söylüyoruz ama kimse anlamıyor hocam user.ini kullanın düzen açısından , yedek açısından , kolaylık ve kullanışlık açısından user.ini !
Yani sürekli bunun konusunu açıyorlar madem sürekli başına geliyor uğraşma user.ini kullan kardeşim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
bi akıllı sensin galibasizofrenresul yazdı:Ama admin slotlar gibi değil ctrl + c ctlr + v 2 saniyelik iş yalan mı ?noeldayi yazdı:neden bağırıyorsun resülüm users inininde sıkıntıları oluyor dostum kaydedemeyince birden yok oluyor direk siliniyor tek saldırıda kopyalanabiliyor.sizofrenresul yazdı:Bunu herkese söylüyoruz ama kimse anlamıyor hocam user.ini kullanın düzen açısından , yedek açısından , kolaylık ve kullanışlık açısından user.ini !
Yani sürekli bunun konusunu açıyorlar madem sürekli başına geliyor uğraşma user.ini kullan kardeşim.

Linklerini gizle |
-
Valla şöyle bakınca forum içerisinde bulunan aklıllılardan biride ben gibi gözüküyorum ama sen yoksun onun için de demekki .noeldayi yazdı:bi akıllı sensin galibasizofrenresul yazdı:Ama admin slotlar gibi değil ctrl + c ctlr + v 2 saniyelik iş yalan mı ?noeldayi yazdı: neden bağırıyorsun resülüm users inininde sıkıntıları oluyor dostum kaydedemeyince birden yok oluyor direk siliniyor tek saldırıda kopyalanabiliyor.
Göz kırpınca da cool değil düşük gözüyorsun canım benim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@sizofrenresul her konuya gülücük atarak yok efendim meraba komşu diyerek boş yorum kasarkmı cool oluyorsun?
Linklerini gizle |