Users.ini Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 727
Users.ini Sorunu
Beyler users.ini 'ye kaydettik adminleri fakat oyunda aktif olmuyor ne yapcaz?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Users.ini Sorunu
Yararlı olabilir.
counter-strike-genel/users-ini-adminlik-yazma-t424.html
counter-strike-genel/users-ini-adminlik-yazma-t424.html
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Users.ini Sorunu
az önce ts forum cs ve panel çöktü tamamen bizde sizdede aynı mı ?
Linklerini gizle |
-
Users.ini Sorunu
Evet Ya kafayı yicem herkezin yetkisi gitmişmehmetxkonya1 yazdı:az önce ts forum cs ve panel çöktü tamamen bizde sizdede aynı mı ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Users.ini Sorunu
Kafanızı yemenize gerek yok sabırla beklerseniz düzelecektir hocam saten.atahan33 yazdı:Evet Ya kafayı yicem herkezin yetkisi gitmişmehmetxkonya1 yazdı:az önce ts forum cs ve panel çöktü tamamen bizde sizdede aynı mı ?
Linklerini gizle |
-
Users.ini Sorunu
Düzeldi Hocam ömer tellinin kişisel telefon numarasını aradım bildirdim düzeltti Sorun yok artık.sizofrenresul yazdı:Kafanızı yemenize gerek yok sabırla beklerseniz düzelecektir hocam saten.atahan33 yazdı:Evet Ya kafayı yicem herkezin yetkisi gitmişmehmetxkonya1 yazdı:az önce ts forum cs ve panel çöktü tamamen bizde sizdede aynı mı ?
Linklerini gizle |
-
Users.ini Sorunu
Kişisel telefon numarasını mı ?atahan33 yazdı:Düzeldi Hocam ömer tellinin kişisel telefon numarasını aradım bildirdim düzeltti Sorun yok artık.sizofrenresul yazdı:Kafanızı yemenize gerek yok sabırla beklerseniz düzelecektir hocam saten.atahan33 yazdı: Evet Ya kafayı yicem herkezin yetkisi gitmiş

[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Users.ini Sorunu
Evet Hocam Uydurmuyorum Kişisel Telefon Numarasını buldum wpden yazıp bildirdim mesajda attım birkaç kerede normal aradım wpden mesajımı görmüş gördükten sonra direk engellemiş normalden aramayı denedim numaramıda engellemişsizofrenresul yazdı:Kişisel telefon numarasını mı ?atahan33 yazdı:Düzeldi Hocam ömer tellinin kişisel telefon numarasını aradım bildirdim düzeltti Sorun yok artık.sizofrenresul yazdı: Kafanızı yemenize gerek yok sabırla beklerseniz düzelecektir hocam saten.![]()
![]()
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş

Linklerini gizle |
-
Users.ini Sorunu
Gece gece bizi güldürdün dostum başarılaratahan33 yazdı:Evet Hocam Uydurmuyorum Kişisel Telefon Numarasını buldum wpden yazıp bildirdim mesajda attım birkaç kerede normal aradım wpden mesajımı görmüş gördükten sonra direk engellemiş normalden aramayı denedim numaramıda engellemişsizofrenresul yazdı:Kişisel telefon numarasını mı ?atahan33 yazdı: Düzeldi Hocam ömer tellinin kişisel telefon numarasını aradım bildirdim düzeltti Sorun yok artık.![]()
![]()
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş

Linklerini gizle |