Herkezin Beklediği innial sistemi ne zaman gelir ?
Kesin Bir bilgi alabilirmiyiz ?
Forumda birçok konu var nerdeyse okudum ama net birşey bulaamdım biri yazmış yılbaşına kadar gelecek filan.
Bu arada arkadaşlar net birşey bilmeyen lütfen yazmasın.
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@PaZee
İnnial Sistemi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
İnnial Sistemi
yeni panel ile birlikte geleceği söyleniyor , ama kesin gelecek büyük bir sıkıntı çıkmadığı takdirde
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
İnnial Sistemi
Tam kesin bilmiyorum ancak ortagim panelden daha erken gelicegini soylemisti forumdan veya baska bir yerden duydu sanirim ama dogrulugudan Emin degilim ancak en kotu ihtimal yeni panelde gelir zaten 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
İnnial Sistemi
Başkan bunu kimse bilemez bence yetkililer de cevap vermez gün vermez emin ol bundan. Yani açıkçası tahmin yürütecek olursan yeni panelle beraber gelir yeni panel ne zaman gelir önceki panel güncellemesi geçen sene yılbaşından sonra mı yılbaşında mı ne olmuştu ona yakın bir zaman yada tarihte olur bundan başka da net bir bilgi alamassın iyi geceler.MertMatin* yazdı:Herkezin Beklediği innial sistemi ne zaman gelir ?
Forumda birçok konu var nerdeyse okudum ama net birşey bulaamdım biri yazmış yılbaşına kadar gelecek filan.
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@PaZee
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İnnial Sistemi
Bence [@Bilinmeyen Etiket] cevap verebilir.sizofrenresul yazdı:Başkan bunu kimse bilemez bence yetkililer de cevap vermez gün vermez emin ol bundan. Yani açıkçası tahmin yürütecek olursan yeni panelle beraber gelir yeni panel ne zaman gelir önceki panel güncellemesi geçen sene yılbaşından sonra mı yılbaşında mı ne olmuştu ona yakın bir zaman yada tarihte olur bundan başka da net bir bilgi alamassın iyi geceler.MertMatin* yazdı:Herkezin Beklediği innial sistemi ne zaman gelir ?
[@Bilinmeyen Etiket]
@Taha Demirbaş
@PaZee
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd