Steam İle Giriş Yapılmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Sunucuma steam üzerinden giriş yapılmıyor yükleme esnasında quit komutu uygulatıyor steam ile giriş yapan oyunculara... Yıllardır kullandığım modun ana dosyaları haricindeki ek eklentileri tamamen kapatıp ardından sunucuyu kapat aç yapıp test ettim fakat yinede steam üzerinden sunucuya giriş yapılmıyor. Ne yapmalıyım?
IP : 213.238.173.53
IP : 213.238.173.53
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ek olarak sunucuda çok fazla izleyici var hızlı indirmede bir sorun görünmüyordu fakat ilginç ve daha önce sık yaşamadığımız bir durum
Linklerini gizle |
-
Yusuf abi benim arkadaş steamdan giriyor senin server ile ilgili sorun olmasın ? benimki zombi escape ben şahin bu aradaThe Professiona͏l yazdı:Ek olarak sunucuda çok fazla izleyici var hızlı indirmede bir sorun görünmüyordu fakat ilginç ve daha önce sık yaşamadığımız bir durum

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Evet sadece bizde olan bir durum gözlemlediğim kadarıylaladon3596 yazdı:Yusuf abi benim arkadaş steamdan giriyor senin server ile ilgili sorun olmasın ? benimki zombi escape ben şahin bu aradaThe Professiona͏l yazdı:Ek olarak sunucuda çok fazla izleyici var hızlı indirmede bir sorun görünmüyordu fakat ilginç ve daha önce sık yaşamadığımız bir durum
Linklerini gizle |
-
yusuf abi beni hatırladınmı serverime beklerimThe Professiona͏l yazdı:Evet sadece bizde olan bir durum gözlemlediğim kadarıylaladon3596 yazdı:Yusuf abi benim arkadaş steamdan giriyor senin server ile ilgili sorun olmasın ? benimki zombi escape ben şahin bu aradaThe Professiona͏l yazdı:Ek olarak sunucuda çok fazla izleyici var hızlı indirmede bir sorun görünmüyordu fakat ilginç ve daha önce sık yaşamadığımız bir durum

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
yusuf abi facebookda neden benle konuşmuyorsun hiç senden yardım alacaktım tek bir isteğim vardı.The Professiona͏l yazdı:
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Aynı problem benim serverda da geçerli
Csduraginin tüm Zombie sunucularına girerken Bir adminim oyuna girerken aynı sorunu alıyor
Csduraginin tüm Zombie sunucularına girerken Bir adminim oyuna girerken aynı sorunu alıyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Diğer konuya csdurağı setup'u ile dahi aynı durumun yaşandığını yazmışsın ben de ise sadece steam üzerinden giriş yapılmıyor daha önce csdurağından kurulumunu yaptığım cs ile oyuna girebiliyorum... İlginç bir durum... Yetkilileri bekleyelimholigan yazdı:Aynı problem benim serverda da geçerli
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 140