Panel Tc Kimlik Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Panel Tc Kimlik Sorunu
Ilk olarak mert-mert758@hotmail.com basladik ve ardından canakkalegaming@hotmail.com geçtik. Arkadaşım guvenılır ve bana guvenırdı arkadasla sırf ts3 ayrı panelde olsun keyloger yada baska bırsey olmasın dıye 2 panel yaptık ama arkadasla suanda kavga ettık. Panelde bende zaten canakakkale gamıngın kurucusu da benım bılerımı verırım,adı soyadı ve tc onun ustune degıstırme ımknaımız varmı yok dıceksınnız ama benım ben kurdum butun hersey bana aıt bı tc kımlık ve ısım soyısım ona ayıt suan panel bedne zaten hep bendeydı ben sıfre unutulursa bısey olursa nasıl gerı alcaz onun derdındeyım istersenız panelın ıısm sıfre ılk kayıt herseyını atıyımi suan panel sıfresı yok ve arkadastan tc kımlık hatılatma yap dedıgımde benım sorunum deyıl ayrıldım dıyor.
Sabahtan Beri Cevapta Yok Facebookdan yazdım ve mailde yolladım
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Panel Tc Kimlik Sorunu
Facebook sayfasıyla iletişime geçin veya omer@csduragi.com adresine mail gönderin.MertMatin* yazdı:Ilk olarak mert-mert758@hotmail.com basladik ve ardından canakkalegaming@hotmail.com geçtik. Arkadaşım guvenılır ve bana guvenırdı arkadasla sırf ts3 ayrı panelde olsun keyloger yada baska bırsey olmasın dıye 2 panel yaptık ama arkadasla suanda kavga ettık. Panelde bende zaten canakakkale gamıngın kurucusu da benım bılerımı verırım,adı soyadı ve tc onun ustune degıstırme ımknaımız varmı yok dıceksınnız ama benım ben kurdum butun hersey bana aıt bı tc kımlık ve ısım soyısım ona ayıt suan panel bedne zaten hep bendeydı ben sıfre unutulursa bısey olursa nasıl gerı alcaz onun derdındeyım istersenız panelın ıısm sıfre ılk kayıt herseyını atıyımi suan panel sıfresı yok ve arkadastan tc kımlık hatılatma yap dedıgımde benım sorunum deyıl ayrıldım dıyor.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel Tc Kimlik Sorunu
@ShooTeRMertMatin* yazdı:Ilk olarak mert-mert758@hotmail.com basladik ve ardından canakkalegaming@hotmail.com geçtik. Arkadaşım guvenılır ve bana guvenırdı arkadasla sırf ts3 ayrı panelde olsun keyloger yada baska bırsey olmasın dıye 2 panel yaptık ama arkadasla suanda kavga ettık. Panelde bende zaten canakakkale gamıngın kurucusu da benım bılerımı verırım,adı soyadı ve tc onun ustune degıstırme ımknaımız varmı yok dıceksınnız ama benım ben kurdum butun hersey bana aıt bı tc kımlık ve ısım soyısım ona ayıt suan panel bedne zaten hep bendeydı ben sıfre unutulursa bısey olursa nasıl gerı alcaz onun derdındeyım istersenız panelın ıısm sıfre ılk kayıt herseyını atıyımi suan panel sıfresı yok ve arkadastan tc kımlık hatılatma yap dedıgımde benım sorunum deyıl ayrıldım dıyor.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Panel Tc Kimlik Sorunu
Sabırla bekleyin elbet cevap gelecektir.MertMatin* yazdı:@ShooTeRMertMatin* yazdı:Ilk olarak mert-mert758@hotmail.com basladik ve ardından canakkalegaming@hotmail.com geçtik. Arkadaşım guvenılır ve bana guvenırdı arkadasla sırf ts3 ayrı panelde olsun keyloger yada baska bırsey olmasın dıye 2 panel yaptık ama arkadasla suanda kavga ettık. Panelde bende zaten canakakkale gamıngın kurucusu da benım bılerımı verırım,adı soyadı ve tc onun ustune degıstırme ımknaımız varmı yok dıceksınnız ama benım ben kurdum butun hersey bana aıt bı tc kımlık ve ısım soyısım ona ayıt suan panel bedne zaten hep bendeydı ben sıfre unutulursa bısey olursa nasıl gerı alcaz onun derdındeyım istersenız panelın ıısm sıfre ılk kayıt herseyını atıyımi suan panel sıfresı yok ve arkadastan tc kımlık hatılatma yap dedıgımde benım sorunum deyıl ayrıldım dıyor.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Panel Tc Kimlik Sorunu
Böyle birşey mümkün değildir panel kime aitse server ona aittir herhangi bir değişim yapılamaz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel Tc Kimlik Sorunu
Arkaşlar tm bende bu yorumların hepsını gelecegını bılıyorum lutfen [@Bilinmeyen Etiket] Atsın zaten csduragında 2 tane panel yasak acık olsa sıkıntı cıkmazdı dıye dusunuyorum bız ts ayrı ıstedık cs ayrı saldırı olsa hanı ınsan hata yapabılır panel calındı 2 sıde gıtmesın dıye.
Şunuda eklıyım butun kanıtlarıda atabılırım e postada bende zaten tek sıkıntım sv sıfre degısse ben dakkasına nasıl gerı alacam
Şunuda eklıyım butun kanıtlarıda atabılırım e postada bende zaten tek sıkıntım sv sıfre degısse ben dakkasına nasıl gerı alacam
Linklerini gizle |
Panel Tc Kimlik Sorunu
Her panel kayitli tckn sahibine aittir. Istediginiz islem cok zor gorunuyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel Tc Kimlik Sorunu
Şuan konusmuyorum yanlıs yapcakda adam deıldır kendıdsı ama pen lsıfresı unuttugunda ben herzman kolayca ulasbılcegıım adam deyıl o burdanda hemen ulasmıyorum tcnı ısterse sıze atabılır bende ılk acarken ben actım berkı kaıtlarda vardır tscsını vermıstı unuttum kayıtda etmedım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd