Panel Şifresi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Panel Şifresi
Ilk olarak mert-mert758@hotmail.com basladik ve ardından canakkalegaming@hotmail.com geçtik. Arkadaşım guvenılır ve bana guvenırdı arkadasla sırf ts3 ayrı panelde olsun keyloger yada baska bırsey olmasın dıye 2 panel yaptık ama arkadasla suanda kavga ettık. Panelde bende zaten canakakkale gamıngın kurucusu da benım bılerımı verırım,adı soyadı ve tc onun ustune degıstırme ımknaımız varmı yok dıceksınnız ama benım ben kurdum butun hersey bana aıt bı tc kımlık ve ısım soyısım ona ayıt suan panel bedne zaten hep bendeydı ben sıfre unutulursa bısey olursa nasıl gerı alcaz onun derdındeyım istersenız panelın ıısm sıfre ılk kayıt herseyını atıyımi suan panel sıfresı yok ve arkadastan tc kımlık hatılatma yap dedıgımde benım sorunum deyıl ayrıldım dıyor sıfre yok panelde yok lutfen yardımcı olunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Panel Şifresi
Sabahtan Beri Cevapta Yok Facebookdan yazdım ve mailde yolladım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Panel Şifresi
değişim olmuyor diye biliyorum ama istisna yapılabilir ömer beyi bekleyin
Linklerini gizle |
Panel Şifresi
Panel bölümü var iken konu dışına konuyu açarsanız cevabı ciddi anlamda çok beklersiniz.
Gerekli açıklamaları omer@csduragi.com a yazın, dönüş yapılır.
Gerekli açıklamaları omer@csduragi.com a yazın, dönüş yapılır.
Linklerini gizle |