Herkese iyi forumlar. Öncelikle bu konunun Ömer Telli'ye gitmesini istiyorum. Umarım gider.
Şimdi beyler benim panel hesabımda 65.75 TL vardı ve 2 tane ürünüm( CS SERVER VE TS SERVER ) var.
Bununla birlikte bildiğiniz gibi herhangi ürünü 7 gün önce iptal edebiliyorsunuz.
Herneyse cs server ürünümü iptal edebildim ancak ts3 ürünüme 1 gün kaldığı için iptal edemedim ve bunu panel üzerinden ticket ile belirttim.
Bir süre sonra ticketa bir cevap verilmeden kapatıldı.( Bende muhtemelen çözüldü, hesabımdan para çekilmeyecek gibicesinden birşey yapmadım. )
Bu gün kontrol amaçlı panele girdiğimde 45.75 TL kaldığını farkettim.
Şimdi kim haklı cevap verin? Ben 2 gün yada 1 gün önce herneyse belirtmişim ama adamlar ticketi kapamış ve hesabımdan param çekilmiş.
Ne yapmalıyım? Panelime iade istiyorum bu ne be.
Ayrıca ssler mevcut. Kanıtlar elimde.
[@Bilinmeyen Etiket]
@redarmygaming
CSDurağı Destek Ekibinin Çok Güzel İletişimi.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 116
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: Liberty `GAming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: Jessinary
Kimse Birşey Yapamaz 20 TL den Zarar Etmezsiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
İade islemleri 1 hafta evvelden yapılması gerekiliyor. Bir gün kalmış belirtiyorsunuz ve onaylanmasını bekliyorsunuz. Yine de bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir, net bir şey diyemeyiz. Konuyu Ömer TELLİ ye ileteceğim, online olduğunda bakar. O zamana kadar konu kilit.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5462
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ürününüzü iptal etmemişsiniz ve uzatılmış.
Ödeme bildirimi bölümünden yazmanız hiçbir şey anlam ifade etmiyor, bu işlem için ürünlerinizde iptal butonu mevcut.
Ödeme bildirimi bölümünden yazmanız hiçbir şey anlam ifade etmiyor, bu işlem için ürünlerinizde iptal butonu mevcut.
Linklerini gizle |