Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sw ortak

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

sw ortak

Mesaj gönderen MehmetReis- »

iyi akşamlar yasakmı bilmiyorum ama yasaksa zaten konu silinir beni serverinde kurucu yapıcak var mı serverin tüm herşeyiyle ilgilenirim plugin model ts3 yetki düzeni ts3 yetkiler filan elimde hep son çıkan pluginler var nadir bilinen pluginler var beni tanıyan tanır güvenilir biriyim, neyse beni serverine almak isteyen varsa buraya veya özelden yazsın.

NOT : bu konuyu açtım yasak mı bilmiyorum ama yardım amaçlı gelicem sabit bir serverde durmak istiyorum kendi serverime açıncada isterse 2 sw olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LoreN

sw ortak

Mesaj gönderen LoreN »

mehmetxkonya1 yazdı:iyi akşamlar yasakmı bilmiyorum ama yasaksa zaten konu silinir beni serverinde kurucu yapıcak var mı serverin tüm herşeyiyle ilgilenirim plugin model ts3 yetki düzeni ts3 yetkiler filan elimde hep son çıkan pluginler var nadir bilinen pluginler var beni tanıyan tanır güvenilir biriyim, neyse beni serverine almak isteyen varsa buraya veya özelden yazsın.

NOT : bu konuyu açtım yasak mı bilmiyorum ama yardım amaçlı gelicem sabit bir serverde durmak istiyorum kendi serverime açıncada isterse 2 sw olur.
[GENEDE KALDIRALIM]

dostum pm atabilirmisin bana bir hata verdi yazarsan sevinirim
En son LoreN tarafından Sal Tem 04, 2017 11:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

sw ortak

Mesaj gönderen MRX3565 »

@LoreN Bu ne cesaret yiğidim, bul beni. Öyle ortalık alan da tel no verilir mi kardeşim, biliyosun ülke de ne çeşit insanlar var taciz edeni de olur, yürüyeni de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LoreN

sw ortak

Mesaj gönderen LoreN »

Kendi şahsi numaram değil oyun için açılmış nuamra o yüzden sorun yok usta ama dediğin çok doğru ortalık tacizci kaynıyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omereis1907
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

sw ortak

Mesaj gönderen omereis1907 »

hemen verelim gel :D

Link:
Linklerini gizle