Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Öncelikle hayırlı bayramlar bize burada bot atıyoruz rank kasarak hakkımıza giriyor diyen "KAOS GAMING"in bildiğiniz gibi Ömer beyin su acıklamasıyla rankları sıfırlandı.
Ömer TELLI yazdı:Verilen kanıtların çoğu geçersiz.
Ancak tam şu saatte kendim kontrol ettim aynı ipden birden fazla giriş yapılmış.
1 ipden 1den fazla giriş yapılan eklentinin kaldırılmasından ötürü ve bot oyuncuların sokulmasından ötürü rank sıfırlanmıstır.
Bu rank sıfırlanma olayından sonra direk cs79 geçtiler ve baktığımızdada fakeplayerdan bot oyuncu atmaya devam ediyorlar burada bize "botla rank kasarak hakkımıza geçiyorlar" diyen kişiler bakıyorum tekrar bot oyuncu atarak rank kasma cabasındalar video linki aşagıdadır gereğinin yapılmasını arz ederim...
selamun aleykum arkadaslar ,
ben kaosgamıngden yalnız kurt bılen bılır konu sacma cunku fakeplayersı dogru amacımızla kullanıyoruz bız sadece 1.6 klanı degılız agarz mta mt2 cs:go da oynuyoruz ve bende dagıl cogu arkadasım 2 oyunu kaldırmıyor ve fakeplayers fpsı etkılemedı ıcın kullanıyoruz ? sımdı canım arkadasım benım serverda aynı ıpden 2 gırıs varmı ? yok. [dedım gıbı onlar sadece 1 ıpden gırıs yapanlardır sadece baska oyun oynarken kullanıyoruz asıl kullanım amacı da bu baska serverlarla atmak degıl kardesım swnız dolmayınca hemen ] ıyı forumlar
DUNYa ikincisi olmusunuz bot atarak daha ne biz gt için dgl anlamassın hocam yorma kafanı
Kardeşim farkındaysan bizim rankımız başka iplere bot atıldığı için sıfırlandı ve bunu klandan gizli saklı yaptılar yönetimin bilgisi bile olmadan bunu yapanlara biz gerekli cezayı verdik ama şimdi sen burada bize serveriniz dolmayınca hemen konu acıyosunuz diyosun kaç kere bizim şikayet konumuzu açtın anca baktırdın umarım Ömer bey bunada bakar ve gerekli cezayı verir he bide serveriniz dolmuyo diyosun serverimiz suan 31/32 cekiyor farkındaysan bayram dolayısıyla dolmamış olabilir ama bayramda bile 25/32 30/32 yaptık allaha sukur biz zaten bi ara fakeplayer atılmadan dunya birincisi olduk inşallah tekrardan olucaz.
DUNYa ikincisi olmusunuz bot atarak daha ne biz gt için dgl anlamassın hocam yorma kafanı
Kardeşim farkındaysan bizim rankımız başka iplere bot atıldığı için sıfırlandı ve bunu klandan gizli saklı yaptılar yönetimin bilgisi bile olmadan bunu yapanlara biz gerekli cezayı verdik ama şimdi sen burada bize serveriniz dolmayınca hemen konu acıyosunuz diyosun kaç kere bizim şikayet konumuzu açtın anca baktırdın umarım Ömer bey bunada bakar ve gerekli cezayı verir he bide serveriniz dolmuyo diyosun serverimiz suan 31/32 cekiyor farkındaysan bayram dolayısıyla dolmamış olabilir ama bayramda bile 25/32 30/32 yaptık allaha sukur biz zaten bi ara fakeplayer atılmadan dunya birincisi olduk inşallah tekrardan olucaz.
yaw az durust ol loftys ın omer denılen ınsan 7/24 tssınde adamlarla ıpler aynı dah ane omer ın ıpsı loftys dekı omer [destekle] aynı daha ne haberımız yokmus neyse oyle olsun bakalım daha ne vıdeolar var bıze soyledıgınız ıı neyse
Güzel kardeşim Canbazbey - Mark varken bizim sunucumuzda fakeplayer bile yoktu o varken zaten toplantılarımızda toplantı dışı bile olsa butun playerlara "SERVERA AFK ATIN ALMAYININ YETKISI GIDER" diyordu ve ciddi oradanda yetkilerini siliyordu afk atmayanın biz bu şekilde buralara kadar geldik tekrar aynı şekilde gelicez konuyu batırmaya gerek yok.