Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Alper Soylu Yasaklanmak Özür Konusu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
AlperSoyluYT
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Alper Soylu Yasaklanmak Özür Konusu

Mesaj gönderen AlperSoyluYT »

Merhaba arkadaşlar birçoğunuz beni tanıyor bazıları ise yeni görüyor..
alpersoylu34-u6019/ Ben bu hesabın sahibiyim.
Kayıt Tarihim
Cum Ara 16, 2016 2:14 pm
En Son Giriş Tarihim
Cum May 12, 2017 4:34 pm
Diyeceksinizki neden bunları attınız arkadaşlar o zamandan o zamana toplam "1299" Mesaj attım bunların 347 tanesi SADECE EKLENTİ İSTEKLERİNE!
"Mehmetçik Gaming" adlı klanın bize vurduğunu videoya almıştım. Bu arkadaşlar normalde bizde yasaklı yani kendi ts3ümüzde orada duran ARKIN adlı arkadaş bizden gidip orada durmuştu yani o kadar küfür etmişti ilk sonra orada bize etti ama biz aldırış etmedik şakasına o gün video için ts3 dolaşıyordum "Alper Soyluyu sorduk tanıdılarmı" adlı videoyu çekicektim amma velakin oraya girince aklıma son zamanlarda Forumda sıklıkla gördüğüm bilmem ne sunucusunun reklamı geldi oyun oynayayım kandırmaya çalışayım dedim evet o zamanki akılla güzel bir şeydi. Ama o akıl fazla sürmedi ve ben kendimi belli edince yani şakayı söyleyince direk sövdüler ki bu benim kendi kanalımdada video olarak atmıştım sonra kaldırdım ama deyiniceğim oraya işte söyledikten sonra mic kapatma olsun o olsun bu olsun serverine vurucam dedi ve videoya aldım onlarda videodaymış o şakasına reklam yaptığımda neyse. Bunu Ömer beye attılar ve yasaklandım. Mehmetçik Gaming ile @YeKTaBEYy sayesinde aramızı düzelttik ve onun ricası ile kanaldan videoyu kaldırdım. Aramızı düzelttik o günden sonra Kendi serverimden çıktım Texastan yani Konar göçer şekile geçtim. Her serverde bir video çekmek istedim başarılı oldum bazıları kötü oldu atmadım felan, forumada bazı hesaplardan girdim bazılarını @Yek'-ta anladı ve banladı bazılarını ise yanlış banladı sanırım ben olmadığımda felan. Öyle bir gelişme oldu ve ben "Forum.CSDuragi.Com" adresini çok seven bir kullanıcıydım. İnsanlara yardım etmek eklenti konusundaki bazı bilgilerimi onlarla paylaşmak çok güzel çok hoş bir konuydu. Tekrardan bir özür konusu açıyorum ve Ömer TELLİ'den özür diliyorum Yekta'danda ayriyetten bana dayana bildiği için teşekkür ediyor ondanda özür diliyorum beni affetmenizi rica ediyorum her zaman dediğim gibi ÖZÜR DİLEMEK ERDEMLİKTİR. İYİ FORUMLAR!

-ALPER SOYLU

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala