CS SERVER ALACAM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
CS SERVER ALACAM
Merhabalar ben cs server alacaktım sabah banka yoluyla ödeme yaptım csduragı adresinden ödeme bildirimi attım fakat daha bir cevap gelmedi ticket attım cevap yok..!!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
CS SERVER ALACAM
Bayramdayız her zaman ödeme bildirimlerine bakılmaz nadiren bakilir bayramdan sonraya eklenir bakiyeniz...
Linklerini gizle |
-
CS SERVER ALACAM
Böyle oldugunu bilseydim hic vermezdim 70 tl yaptıgınız cok sacma nadiren bakmanız bu ilgisizlik demek normal bir ticket degil ödeme bildirimi yapıyoruz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CS SERVER ALACAM
Dediğiniz şey çok saçma bir firma bu ve bayramda mesai dışı yani tatildeler...38ahmet1998 yazdı:Böyle oldugunu bilseydim hic vermezdim 70 tl yaptıgınız cok sacma nadiren bakmanız bu ilgisizlik demek normal bir ticket degil ödeme bildirimi yapıyoruz.
[@Bilinmeyen Etiket] bey ara ara bakıyor vaktinden kalsada bayramdan sonrayada kalabilir yarından sonraki günlerdede bakabilir.
Sabırla bekliyiceksiniz...
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
CS SERVER ALACAM
Teşekkurler ancak...38ahmet1998 yazdı:Son pişmanlık fayfa etmez neyse bidaha almayız eyw kg
Bakiyeniz panelinizde yattığında server ipsi yakalamak için yine bekliyicektiniz bir fark yok...
Linklerini gizle |
-
CS SERVER ALACAM
Beklemek sorun degil yeterki bi ilgi göstersinler en azından tickete cevap versinler yada birini koysunlar boşda 3 tane server var sonu 119 125 230 ve 252
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CS SERVER ALACAM
Bakın beyfendi ilgi var ancak bayram olduğu için tatildeler bakıyorlarmı derseniz bakıyorlar ancak ara sıra oda ihmal etmiyelim diye...38ahmet1998 yazdı:Beklemek sorun degil yeterki bi ilgi göstersinler en azından tickete cevap versinler yada birini koysunlar boşda 3 tane server var sonu 119 125 230 ve 252
@Yek'-ta
@redarmygaming
Siz gerekli açıklamayı yaparmısınız arkadaşa ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
CS SERVER ALACAM
Kardeş 2 şey dicem
1. Bayramın Ne olduğunu biliyormusun ne yapıldığını ?
2. Sence o adamın senin 70 TL ne ihtiyacı varmı bide diyor ilgisizlik ben adamın yerinde olsam o parayı sana geri atar süresiz uzaklastirirdik
2. Sence o adamın senin 70 TL ne ihtiyacı varmı bide diyor ilgisizlik ben adamın yerinde olsam o parayı sana geri atar süresiz uzaklastirirdik
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CS SERVER ALACAM
Konuyu uzatmıya gerek yok ömer bey gerekeni yapar zatenmasquerade yazdı:Kardeş 2 şey dicem
Linklerini gizle |