ömer telli yardimci olun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 286
ömer telli yardimci olun
Merhabalar ömer bey ben cs219 iptal edicekdim e-posta kod geldi sonra kodu giremedim 1 saat hekledim kodu bidaha iptal edemessiniz gibi bi hata verdi panelde 71.75tl var eğer iptsl etmezseniz parayi oto cekicek biz ön ip geçmek istiyoruz lutfen iptal edermisiniz ömer bey sizin gibi anlayışlı bir insan inşallah bize yardımcı olur [@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ömer telli yardimci olun
acil durum olmasa konu açmazdım 23 59da serverin suresi yenilenecek para gidecek son odeme tarihi ayin 3u
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
ömer telli yardimci olun
7 gün önceden iptal etmeniz gerekirdi, malesef yapacak bir şey yok.
Linklerini gizle |
-
ömer telli yardimci olun
7 gun once denedim zaten 23 du 0:00 olunca 1 saat yuzunden iptal edemedim ilk basta kod olmadi hata verdi 1 saat bekliyim dedim sonra 1 hafta önce iptal etmeniz gerekli gibi bir hata veriyor ömer bey inşallah durumu inceler
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 41
ömer telli yardimci olun
ön ip bulman zor ama genede ömer bey inşallah yardımcı olur kolay gelsin ayrıca forum kurallarına aykırı konu.
Linklerini gizle |