1- Serverde radyo komutları eklentilerden kapatmama rağmen hala ct de "hadi hadi hadi" diyor ölünce "teröristler kazandı" diyor bunları nasıl kapatabilirim
2- JBMenu "MARKET"te Çekiç, döner bıçağı, testere 3ününde duvara vurduğumda sesi aynı bunların ses dosyaları lazım değiştirecem jbmenu icinden nereden bulabilirim acaba?
3- El sonu lr'de yada ct öldürdüğünde dans plugini yükledim sıkıntı yok sorunsuz calısıyor fakat dans ederken müzik çalmasını istiyorum bazı arkadaşlar attı onlar mesela 10t 2ct var 9t kaldıgında calısıyor lr atıyorsun ct vuruyorsun müzik calmıyor ben ct öldürdüğünde yada öldüğünde müzik calmasını istiyorum şimdiden teşekkürler..
ACIL 3 ADET PROBLEMIM VAR
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 41
En son champion09 tarafından Cum May 19, 2017 9:59 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Başka sunucunun reklamını vermek yasaktır ve kurallara uyunuz
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Konu Başlığını Düzenlermisiniz. Hepsinin Büyük Yazılması Forum Kurallarına Aykırı.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
Forum kurallarına uygun konu açınız.
@CSmiLeFaCe
@CSmiLeFaCe
En son erdemns tarafından Cum May 19, 2017 11:00 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-