Yasaklılığım Hakkında...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Yasaklılığım Hakkında...
sikayet-bolumu-f27/tum-csd-ailesinden-o ... 11330.html
Burda konu actıgım zaman Verdiginiz cevap Forumda 1 ay boyunca insanlara yardım edin tekrar düşünülür yazmanızdı...
Aslında bunu uzatarak Gerek İş gerek egıtım hayatımla ılgılı sorunlardan dolayı 1 Ay dan daha fazla süre sonra bu konuyu acmıs bulunmaktayım. Facebook uzerınden nekadar ıletısıme gecsemde gerek forumdanDA CSmiLeFaCe -Yekta arkadaslada ıletısıme gecmıstım. Tekrar Konu acmadan Cevap beklemektı amacım. Forumda 3 5 arkasların Yasagımın kalkmasını ıstememesı vs gibi. Forumda bu süre zarfı icinde gerek eklentı paylasımı gerek plugın yardımları gerek Tasarım vs gibi Sadece Bildiğim Konulara Cevap Verdim 500 Küsür Adet Mesaj Bulundurdum.Ts 'de Yardıma İhtiyacı Olanlara Yardım , Plugin Konusunda Olanlara Plugin Yardımında Bulundum Ve Hata Alanlara Çözüm Üretmeye Çalıştım ve elimden geldigi kadarıyla yardımlarım devam etcektir. . Şimdi İse Tekrardan Yasağım Kalktı Mı ? Yoksa Devam Ediyim Mi Sorusunu Sayın Ömer bey sizden Son cevabınızı beklemekteyım.
Hersey icin Tesekurler. [@Bilinmeyen Etiket] @CSmiLeFaCe
Burda konu actıgım zaman Verdiginiz cevap Forumda 1 ay boyunca insanlara yardım edin tekrar düşünülür yazmanızdı...
Aslında bunu uzatarak Gerek İş gerek egıtım hayatımla ılgılı sorunlardan dolayı 1 Ay dan daha fazla süre sonra bu konuyu acmıs bulunmaktayım. Facebook uzerınden nekadar ıletısıme gecsemde gerek forumdanDA CSmiLeFaCe -Yekta arkadaslada ıletısıme gecmıstım. Tekrar Konu acmadan Cevap beklemektı amacım. Forumda 3 5 arkasların Yasagımın kalkmasını ıstememesı vs gibi. Forumda bu süre zarfı icinde gerek eklentı paylasımı gerek plugın yardımları gerek Tasarım vs gibi Sadece Bildiğim Konulara Cevap Verdim 500 Küsür Adet Mesaj Bulundurdum.Ts 'de Yardıma İhtiyacı Olanlara Yardım , Plugin Konusunda Olanlara Plugin Yardımında Bulundum Ve Hata Alanlara Çözüm Üretmeye Çalıştım ve elimden geldigi kadarıyla yardımlarım devam etcektir. . Şimdi İse Tekrardan Yasağım Kalktı Mı ? Yoksa Devam Ediyim Mi Sorusunu Sayın Ömer bey sizden Son cevabınızı beklemekteyım.
Hersey icin Tesekurler. [@Bilinmeyen Etiket] @CSmiLeFaCe
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Yasaklılığım Hakkında...
İnşallah Kalkar Cezan kardes. Bu arada Giriş Ekran Yapımi İçin Tekrardan Teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklılığım Hakkında...
Herzaman koraycım Önemli Degil : ) Tesekurler|.Gene[R]aL.| yazdı:İnşallah Kalkar Cezan kardes. Bu arada Giriş Ekran Yapımi İçin Tekrardan Teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yasaklılığım Hakkında...
Umarım yasağınız kalkar, forumu iyi takip ederim ama ben bile yasağınızın olduğunu unutmuştum 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklılığım Hakkında...
tesekurler kardesım : )emirakpinar yazdı:Umarım yasağınız kalkar, forumu iyi takip ederim ama ben bile yasağınızın olduğunu unutmuştum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Yasaklılığım Hakkında...
tesekkurler..Mustafa Kemal1 yazdı:yasagını unutmusmıns kalkar
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yasaklılığım Hakkında...
Kontrol ettiğime göre senin engellenmen sunuculara saldırı değil, dolandırıcılık üzerine.
Bu yüzden yasağın kalkmayacak forumdan da uzaklaştırılacaksın
Bu yüzden yasağın kalkmayacak forumdan da uzaklaştırılacaksın
Linklerini gizle |