Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kaos gaming Artık Bıktırdı !

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Mr.BerkayBdr

Mesaj gönderen Mr.BerkayBdr »

Kaos Gamingteki Şahıslar Para Karşılığında Bana Server Ortak Vericeklerdi Bende Kabul Ettim Ve Onlara 60Tl Para Verdim Para Attıktan Sonra Bana Sataştılar Toplu Kaos Gaming Olarak Durduk Yere Beni Sw Dende Ts Dende Banladılar Birde Altını Çizerek Söylüyorum Kaos Gamingteki Kişiler Makine İle İnsanlara Zarar Veriyorlar ! Kaos Gamingin Kapanmasını ve Yasaklanmasını Arzu Ederim...
Cs Ip : 213.238.173.86
Ts Ip : Ts112.csduragi.com

[@Bilinmeyen Etiket]
@Mustafa Kemal1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Mr.BerkayBdr yazdı:Kaos Gamingteki Şahıslar Para Karşılığında Bana Server Ortak Vericeklerdi Bende Kabul Ettim Ve Onlara 60Tl Para Verdim Para Attıktan Sonra Bana Sataştılar Toplu Kaos Gaming Olarak Durduk Yere Beni Sw Dende Ts Dende Banladılar Birde Altını Çizerek Söylüyorum Kaos Gamingteki Kişiler Makine İle İnsanlara Zarar Veriyorlar ! Kaos Gamingin Kapanmasını ve Yasaklanmasını Arzu Ederim...
Cs Ip : 213.238.173.86
Ts Ip : Ts112.csduragi.com

[@Bilinmeyen Etiket]
@Mustafa Kemal1
kanıt nerede ? berkaycım 60 tl verdın ortagı verdık 50 tane sahıdım var bnm sen ne yaptın adamın anasına sovdun uyarı olarak ban yedın sonra anında sadlrıdın ? wp konusmaları va5 saldırdıgına daır konu buyurse kı sanmam artı olarak sıkayet bolumune uygun konu ac ss yok delıl yok artı olarak ustunde bulundugun panleın veyahut serverın yok sıkayet bolumu sadece csduragından serverı olanlar kullanabılır ıyı forumlar dılerım :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Konuyla ilgili herhangi bir kanitiniz var mı baskalarına saldırdığına dair? Varsa öncelikle o daha iyi bir kanıt olabilir. Diğer bir detay olarak 2 seçenek karşıya çıkıyor;
1- gerçekten bir dolandırıcılık mevcut
2- siz gerçekten uyarı yediniz ve atıldınız.
Bu konuda kanıtız varsa bence daha iyi olabilir. Yoksa bence yetersiz bir KONU kapatılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen specified »

konu çöp

Link: