Merhabalar öncelikle NOVEMBER adlı arkadaş yani Serkan Ebcin biz önceden o arkadaşla beraberdik ancak fikirlermiz uyuşmadığı için ayrıldık.Ardından bu arkadaşlar bizim serverimize gelip reklam attılar isterseniz saatler belli ts3 loglarından bakarız IP sinden november adlı arkadaşmıymış değilmiymiş görürüz. Forumda yeniyim bazı şeyleri bilmiyorum ancak böyle ts3 gelip milleti banlıyım ardındanda reklam atmak nedir yani biz onlaran tssine gidip adam gibi konuşmak için gidiyoruz onlar bizim mikrofonumuzu kapatıp aile değerlerine küfür ediyorlar.Kanıtlarım aşağıdaki gibidir gerekenin yapılmasını isterim kişinin üstüne olduğu Clan "BOZKURT GAMING"'tir.Zaten bu arkadaş duyduğuma göre önceden CsDuragi Sunucusunda Yasaklıymış birdaha böyle işlere kalkışması bence yanlış gereğinin yapılmasını arz ederim. İyi akşamlar , iyi forumlar.
Kanıtlar ; 1-) https://i.hizliresim.com/DPagN6.png 2-) https://i.hizliresim.com/1LXOzp.png 3-) https://i.hizliresim.com/gqBMm3.png
Ts3muze gelip herkesi banladılar reklam attılar.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
Teamspeak3 adresinden banlayan kişinin SALAKO diye birisi olduğu gözüküyor.
Banlayan kişinin november olduğunun bir kanıtı gözükmüyor.
Kanıtlar bence yetersiz.
Hem ss lerde november diye birisi banlamış gözükseydi bile birisi adını öyle değiştirmiş olabilirdi.
Sizin Bozkurt gaming e komplo kurmadığınızı nerden bilicez ?
Dediğim gibi Kanıtlar yetersiz kaanatimce
Teşekkürler.
Banlayan kişinin november olduğunun bir kanıtı gözükmüyor.
Kanıtlar bence yetersiz.
Hem ss lerde november diye birisi banlamış gözükseydi bile birisi adını öyle değiştirmiş olabilirdi.
Sizin Bozkurt gaming e komplo kurmadığınızı nerden bilicez ?
Dediğim gibi Kanıtlar yetersiz kaanatimce
Teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kanıt Yok Birşey Yok Ortada 3 Tane Ss Var Hepside Aynı Banlandıgnızın Ss 'i . Daha Düzgün Kanıtlr Olmazsa Konu Silinir Kardeşim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
ipler var ordan cıkarsa cıkar yoksa kanıtlar yetersız
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Iplerden Bakılıyor değilmi , çünkü arkadaş bende reddeydi ve aynı buraya geldiğinde red durumu vardı büyük ihtimal yetki açığı vb. şey olaylarından herkesi banlayıp reklam attı bu arkadaş böyle şeylere mehilli dediğim gibi daha önceden de yasaklı olduguna dayanıyorum ben böyle şeyler yapmaması gerekiyordu attıgım sslerdeki salakonun ipsi 213 vb şeydi NOVEMBER adlı arkadaşında ipsinden bakılabilir.Zaten bu arkadaş onların tssine gittğimizde bizim bi klan kurucusunun kişisel özel bilgilerini paylaşmış bence "CsDuragi" adlı sunucunun düzenini bozan biri gerekli şahitlerde bulunmaktadır.(Saldırı vb. adam çekmeler yapıldığına dair.)
Linklerini gizle |
-
Tek mesaj atıcam dahada polemiğe girmicem free ts açıp milleti banlamadığınız ne malum sen değilmisin csdurağında seni barındırmicam saldırıcam diyen bilgisayara geçeyim onuda atıcam dün gece benim ts3 adresime gelen bende redde olan herkes yani sizin klanınız banlanmıstır ban listemde gözüküyor boş boş komplo kurmayın sağlam kanıt getir benim yaptığıma dair eyvallah ağzımı açamam neden böyle eminim çünkü iftira atılıyor neyse daha mesaj atmicam benim klanımdaki insanlarada söylüyorum bu konuya mesaj yollamasınlar saldırı işini bırak ben eve geldiğimde yemek yemeyi unutuyorum yoğunluktan saldırı yapıcak biri olsam şuan csd sunucularına cfg toplamam fixlettirmek için
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ozaman ben sizin ts3 nuze geldiğimde adam gibi konuşmak yerinen neden küfür edip mikrofonumu kapatmayı tercih ettiniz belki adam gibi konuşucam belki aramızdaki husumet biticek ama öyle değilmi sizin serverinizdeki adamlar bile bizi çağırıyor biz sadece fikir ayrılığı yaşadık bunu düzeltebilirdik ancak siz böyle konuları halledemediniz olayı küfüre , aile değerlerine hakarette bulundunuz şuan bunlarda olmayabilirdi.
Linklerini gizle |