Haksız Rekabet [Farklı Yollardan Bot Atan Klan Şikayeti]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Arkadaşlar csd forumunu takip etmekteyim gametrackeride aynı şekilde o yüzden yeni hesap açtım polemik olmasın diye ama bu arkadaşlar bot atarak rank kasıyor diğer sunucuların hakkına giriyor başkası attı desek kaç gün takip ettim aynı sadece 10 dk çıkıp sonra tekrar sokuyolar bide üstüne nickleride aynı klan tagı koyuyolar yok onun ıcın bunun ıcın ıp adreslerı cakısmakta vıdeoda goruldugu gıbı zaten turk vds' ip adreslerı bellı gereğinin yapılmasını arz ederim yetkililerden
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.47:27015
- Clan İsmi: Lofty's Gaming
Kardeşim Bu Konuyu Daha Öncede Bir kaç Kişi Açmıştı Ama Gerekli Cevapları Aldırlar Sen Orayı Tam Takip Edememişsin Kardeşim İstersen Silinen Konulara Veya Eski Konulara Bakabilirsin ama Ben sana yinede açıklıyım Aynı Cevapları Vermkten Sıkıldık Bana Tam İp İle Gel Kardesim Turkcell Superonline ve TTNET Gibi Bazı İnternet Sunucularının classları aynı olabılıyor bu da bot attıgımız anlamına gelmez istersen ts adresime gelip sana daha ayrıntılı bir şekilde anlatabılırım...
Bu Kadar Kıskanmayın Be Kardeşim Biz Eski Bi Klanız Merak Etme Yani

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
ban yemıssınızDejavuMissclick yazdı:Kardeşim Bu Konuyu Daha Öncede Bir kaç Kişi Açmıştı Ama Gerekli Cevapları Aldırlar Sen Orayı Tam Takip Edememişsin Kardeşim İstersen Silinen Konulara Veya Eski Konulara Bakabilirsin ama Ben sana yinede açıklıyım Aynı Cevapları Vermkten Sıkıldık Bana Tam İp İle Gel Kardesim Turkcell Superonline ve TTNET Gibi Bazı İnternet Sunucularının classları aynı olabılıyor bu da bot attıgımız anlamına gelmez istersen ts adresime gelip sana daha ayrıntılı bir şekilde anlatabılırım...
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MarsH
- İletişim:
Burak Sıkıntı Yapma Kanka Yıldırmadılar ! Yıldıramazlar !
Linklerini gizle |
-
vdsden cs 1.6 açılmıyor vds ile bot atmaları imkansız
Linklerini gizle |
-
x fake playersde varbyreset yazdı:vdsden cs 1.6 açılmıyor vds ile bot atmaları imkansız
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
xfakeplayers Csdurağında Engelli Değil Mi?serkan ebcin yazdı:x fake playersde var
Linklerini gizle |
-
xfakeplayers engelli değilmi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
Arkadaşlar bizi bilen biliyor şu oyunda hiç bir klan ile aramız kötü değil, Hızlı bir dönüş yaptığımız için insanların zoruna gitmiş belliki bizim için rankın bir önemi yok bizim ortamımız kardeşliğimiz,dostluğumuz iyi sorun yok. Bizi kötüleme amaçlı böyle bir girişimde bulundunuz swmize ne yaptınız bilmiyorum ama gametrackera ss atmışsınız swmiz gametrackerdan şuanda banlı görünüyör gerekeni yazdık gametrackera kısa zamanda doğru olanı bulurlar diye umuyorum Bildiğiniz gibi csduragında 2ip girişi zaten yasak nasıl bot oluyor bu ben anlamıyorum neyse diyecek sözüm yok başkada.
Herkese iyi forumlar.
Herkese iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
değilKtalko yazdı:xfakeplayers Csdurağında Engelli Değil Mi?serkan ebcin yazdı:x fake playersde var
Linklerini gizle |