Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Doluluk Durumu

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

Merhaba bir sorum olacak.
Son zamanlarda Oyuncu doluluğu açısından çok sıkıntı çekiyorum.
Mod değiştim oyuncu kaybı oldu ama şöyle birşey var.
Ben csduraginda 2 seneye yakındır hizmet alıyorum defalarca mod değiştim veya büyük değişiklikler yaptım.
Yapmış olduğum bu değişiklikler oyuncu durumunu etkielesede herzaman toparladım Server'ı,Server belirli doluluğa ulaşınca oyundaki Serverlist'ten kalkıyor ve yine belirli bir doluluğun altına indiğinde listeye ekleniyor.
Altını özellikle çizdim çünkü ne değişiklik yaparsam yapayım tempoyu tekrar arttırdığımda oyuncu kazanıyordum bu Oyun içi Serverlist İnternetten Oyna kısmından CSDuraginin tüm Serverları aynı şekilde doluluk kazanıyor ama bu son hafta Sınav haftası okulun son dönemleri diyerek fazla takmadım kafaya ama Server uzun süre hatta saatlerce 12-15 kişi kalmasına rağmen çok nadir oyuncu giriyor çıkıyor nedenini anlayabilmiş değilim.
Bir fikri olan varmı yapmadığım şey kalmadı tüm eklentilerimi kontrol ettim hatalı,buglu oyunu bozabilecek bir eklenti varmı diye ama sorunsuz gözüküyor bununla beraber Adminlere vs. sorular soruyorum Oyunculara sorular soruyorum Sorun varmı bir sıkıntı varmı diye ama bu doluluğun azalma sebebini halen çözemedim.
Amacımı yanlış anlamayın 4-5 gündür sabırla haftanın bitmesini bekliyordum ama dayanamayıp konu açtım.
Hiç olmazsa görüşünüzü almam bile iyi olur.
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

erdemns
Clan İsmi: İstanBull's

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen erdemns »

Aynı sorunu bende yaşıyorum akşam 6 dan sonra servera giren oyuncu sayısı artıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

En son geçen haftasonu yoğun atak geldi sunucu geneline bizide etkiledi tabii ki ama saldırı olayı kesiliyordu ara ara ama bizde sürekli devam ediyordu.
Neyse ki geçtiğimiz günlerde gerekli korumalar aktif edildi ve sorun ortadan kalktı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

4-5 gündür +25 kişiye bile çıkamıyorduk sadece bugün doluluk durumu biraz normale döndü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: RevivaL Gaming

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen KoRdON*!!.`[S]`* »

Herhangi bir yonlendırme hızmetınız varmıda bu SEKILDE Doluluk yok VS Diyorsunuz .. ?
Serverinizdeki model,sound,vs gibi dosyalar cok oldugu surece ben olsam bende gırmem. 2 saat model yuklemeye kım bekler ?
Oyuncu tutup tutmamanız sizin elinizde herhangı bır clan oyuncunuz admınınız slotlarınız vs de yoksa buda etkiler..
bunlara dıkkat edın FAZLA YUKLEME YAPAN MODEL MAP PLUGINLI SOUND VS EKLENTILERDEN KACININ.
Serverinin doluluk oranını maxımuma cıkarmak istiyorsan Yonlendırme satın al.!
server listesinde Serveri 32 olunca server lıstesınden KAYBOLAN IP ADRESLERİ YONLENDİRMESİZ İP ADRESLERİDİR.
EYER SERVER LİSTESİNDE SERVERİ 32 İSE VE SERVER LİSTESİNDE GOZUKUYORSA Yönlendirme Hizmeti satın almıstır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:Herhangi bir yonlendırme hızmetınız varmıda bu SEKILDE Doluluk yok VS Diyorsunuz .. ?
Serverinizdeki model,sound,vs gibi dosyalar cok oldugu surece ben olsam bende gırmem. 2 saat model yuklemeye kım bekler ?
Oyuncu tutup tutmamanız sizin elinizde herhangı bır clan oyuncunuz admınınız slotlarınız vs de yoksa buda etkiler..
bunlara dıkkat edın FAZLA YUKLEME YAPAN MODEL MAP PLUGINLI SOUND VS EKLENTILERDEN KACININ.
Serverinin doluluk oranını maxımuma cıkarmak istiyorsan Yonlendırme satın al.!
server listesinde Serveri 32 olunca server lıstesınden KAYBOLAN IP ADRESLERİ YONLENDİRMESİZ İP ADRESLERİDİR.
EYER SERVER LİSTESİNDE SERVERİ 32 İSE VE SERVER LİSTESİNDE GOZUKUYORSA Yönlendirme Hizmeti satın almıstır.
Zırvalama sebebini anlatabilirmisin ?
Bunları bildiğimi çok iyi biliyorsun boş boş yorum yapma.
Ben burada görüş almak için yazdım küfür etmediğin kaldı adam akıllı dur şu forumda ona buna sert çıkıyorsun.
Modu kuralı 2 hafta oldu ilk hafta doluluk gayet iyiydi ama bu hafta fazlası ile düşük ve +20 kişinin altına olmasına rağmen dolmuyor bir sıkıntı olabilir mi diye sordum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

Ben burada 2 senedir hizmet alıyorum demişim ben 2 senedir yönlendirme almadan rankımı 100'ün altına kadar indirdim neyin ne olduğunu biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: RevivaL Gaming

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen KoRdON*!!.`[S]`* »

sen kımsın bana zırlama gıbı kelımeler kullanıorsun ?
haddini bil !
sert cıkıs yaptıgım vs de yok sana oyle gelmiş.!
biliyorsan bunları bos bos konular acıp ınsanların huzurunu bozmaya hakkın yok 250 küsür ip adresinde sadece senın doluluk sorunun varsa sorun sende serverinin modu Pro gibi modelsız bır modmu ? zombi turu serverin var ister istemez player modellerın sılah modellerın o bu şu modellerın elbet var tabı bu model turlerı serverinizde girerken bekletıor bunları kontrol et !
bu durumda csduragının yapabılecek bırseyı yok konu acıp ne yardımı ıstıorsun sen ? sanki yonlendırme satın almıssında Serverim dolmuyor dıor gibi konu acıorsun burda. bos yapma isine bak bırdahada benmle o tur konusursan senın ıcınde kotu olur. son olsun bu. ayrıa 2 senedır hızmet alıorsan ben 5 senedır bu sunucuda hızmet alıyorum haddını bıl
iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen holigan »

Benim konu açmamdan huzursuz olan kimse yok yine saçmalıyorsun :)
Millete forum kurallarına uygun konu açın demesini biliyorsun sen niye uymuyorsun tartışma nedeni olacak yorumlardan sakınacaksın.
Ben,Csduragi suçlu benim serverım dolmuyor vs. tarzında birşey yazmadım konuyu 5-6 defa daha oku anca idrak edersin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Doluluk Durumu

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Yanlız bu konuyu açmasında fitili ben ateşledim.Aynı sorunu ben gördum cs45 cs78 de 3 4 gun ara ara bakıyorum hep 15 18 oyle gıdıyor 4 5 den sonra duzelıyor doluluk lakın bunda csduragını sucmalıyor kımse , soru görüş alıyor bende merak edıyorum cunki konuyu acmadan once bende aynı şeyı sordum kendısıne

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli