Arkadaslar Cs1.6da calısan csgo map atarmısınız
bir tane kurulu
jail_buyukisyan_csgo
baska varmıdır csgo grafikli cs1.6 uygun jail map
Cs1.6 jail csgo map
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Cs1.6 jail csgo map
2 Nizde Aynı Clanın Aynı Üyelerisiniz. KaosGaming'in Sitesinin Kurucusu Sherkeys(axe01). Hatta Kaos Gaming Tanıtımında
Diyor. Mustafa Kemal1 Sırf Mesaj Kasmak İçin Yapmıyacağın Şey Yok.axe01 yazdı:Kendi Klanıma Basarılar (Sherkeys)
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Cs1.6 jail csgo map
Yaw her posta yorum atma bos atan sensin daha bu işi konusmadan atmıs bende var dedim arama maksatında anlamıyorum seniKtalko yazdı:2 Nizde Aynı Clanın Aynı Üyelerisiniz. KaosGaming'in Sitesinin Kurucusu Sherkeys(axe01). Hatta Kaos Gaming TanıtımındaDiyor. Mustafa Kemal1 Sırf Mesaj Kasmak İçin Yapmıyacağın Şey Yok.axe01 yazdı:Kendi Klanıma Basarılar (Sherkeys)
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Cs1.6 jail csgo map
Yöneticimisin Ki Sen Benim Postlarıma Karışıyorsun? Aynı Sunucuyu Yönetiyorsunuz. Ayrıca Sizde Var İse Paylaşın. Bende Var Demekle Olmuyor.
Linklerini gizle |
Cs1.6 jail csgo map
Boş mesaj değil, sadece bana gelebilirdin şeklinde bir cevap olmuş. Tam bilgi verilip forumda saygınlığını arttırabilirdi ama yapmamış.
@Ktalko yönetici misiniz yorum kasma deyip mesaj atıyorsun. Bu tür konulara karışmak tek bizim işimizdir, siz karışırsanız ortalığı karıştırıyorsunuz başka bir şey yok. Bize bildirin biz ölçüp tartar biçeriz.
Konu silinenlere taşınmıştır.
@Ktalko yönetici misiniz yorum kasma deyip mesaj atıyorsun. Bu tür konulara karışmak tek bizim işimizdir, siz karışırsanız ortalığı karıştırıyorsunuz başka bir şey yok. Bize bildirin biz ölçüp tartar biçeriz.
Konu silinenlere taşınmıştır.
Linklerini gizle |