Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 te yabancı İPler

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
kemal2808

Ts3 te yabancı İPler

Mesaj gönderen kemal2808 »

Herkeze SELAMUNALEYKUM öncelikle lafıma şöyle aşlamak istiyorum ts72.csduragi.com adresli bir ts ye girdim csduragının ts si şöyleki ts sinde bannerda başka ip in sayısı vardı yani adresi ve şöyle bir şey var Ömer telli önceden EFECT diye bir clan vardı ve onlara saldırı yapılmıştı ve banner ları değiştirmişlerdi ve ÖMER TELLİ uyarısız panellerinde 120 tl civarı para vardı ve panelini silmişti biz efect olarak hakkımızı savunmak istiyoruz ve bunlarında panelinin kapanmasını istiyoruz........[@Bilinmeyen Etiket] ispatımda elimde buyrun.....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ts3 te yabancı İPler

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Bu kişilerin size bir zararı varmıdır ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Revenqe

Ts3 te yabancı İPler

Mesaj gönderen Revenqe »

Yine başlıyoruz arkadas anlamamakda ısrar ediyor tamam zamanında kötü seyler yasamışsınız 1 senedir ts72 nin sahbiyim ve 1 senedir bu sekilde ts3 csduragin formunda bu konu hakkında konu açmıştım faceden de mesaj olarak soylemiştim. Bana sadece csduraginda baska sunucu ts3 adresleri yasak kullanılırsa uyarı olarak serveri sıfırlanır 2. Sinde serveri kapanır denmişti ona bakarsanız csduraginin ts3 lerinde csgo ipleri de mevcut farklı sunucuların
Bizimle alıp veremediginiz nedir anlamış değilim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ts3 te yabancı İPler

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Ts3 serverlerinin size bir zararı olmadığı sürece izin verilmekte.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli