Mr.Savior Kimliğinin ID'si : IASHKbWbHuJ3l7lIlRA3wdHY/vQ=
Mr.Can'ın Kimliğinin ID'si : yk6JjCe21bL/77EnNRfi6H2vPPY=
Biri Telefon Diğeri İse Bilgisayardır. Bu Şahıs Yani Mr.Savior (CSD Nicki İle Mr.Can) Csdurağından Hizmet Almakta.
Cs239 Ts103.
Bölüm Kurallarında Geçen Bir Kurala Göre İsim Soyisim'i Veriyorum.
İsim : Can
Soyisim : Şentürk
Kullandığı Nick : Saldırı İşlerinde Mr.Savior TeamSpeak Adresinde İse Mr.Can
Server Adresi : Cs239.csduragi.com
TeamSpeak Adresi : Ts103.csduragi.com'dur.
Kanıt Yetersiz Denilir Diye ScreenShot "ALDIRDIM". Ts Adreslerinde Banlı Olduğum İçin Bunların Gizli Ortakları 3. Olan Mr.Flash İsminde Facebook'tan Bir Arkadaştan Ricada Bulundum Oda O İsim İle Gitti. Ve SS Aldı.
1) Aşağıdaki SS'de Gözüküyor Zaten. Odalar'da Mr.Savior Office Var. (Başka Ts Olabilir Diye Chat Kısımında Gönderdiğim Arkadaşımın Bağlandığı Ts Adresi Ts Girerken Botun Yazdıkları Aynı)

2) Aşağıdaki SS'de Hoşgeldiniz Odasında 2 Tane Mr.Savior Var.Görüldüğü Gibi Sunucu Sahibi.

3) Aşağıdaki SS'de İse Mr.Hunterin Zamanında Orada Barındığını Anlaşılıyor. Çünkü Gönderdiğim Arkadaş Ban Yiyor Ve Sebebine Bakar İSek
"Hunter Hata Yaptı Kusura Bakma Knk" Yazıyor Ban Açıklamasının Sonunda. Hem Banlayan Mr.Savior Açıklamada Parantez İçinde Mr.Savior Koçum Yol Al Diyip Tamamen Mr.Savior Olduğunu Belirtiyor.

Mr.Hunter'in Csdurağına Saldırı Atıp Arkadaşlarına Csdurağından Server Ts Aldırıp Csdurağında Barınması İlginç. Bence En Azından Uyarı Verilmeli.
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]