Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kao

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Kao

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

[youtube]Artık Cidden Bunlardan Bıktım.Nefret Ediyorum Bu Şikayet Bölümüne Konu Açmaktan.Tickettan Yolluyorum Hocam Sadece Sorumun Cevabını İstiyorum Kapattınız Ticketi.Ama Bu Kadarı Bunlar İçin Fazla. İp Adresime Ddos Saldırısında Bulunmak Ve İftira.Konuya Başlamadan Önce Mustafa Kemal1 Bak Güzel Dostum Etiket Atmıyorum Kaos Gaming Playeri Olan Hiç Kimse (Whooo Yani Saldırı Atan Kişi Hariç) Yorum Atmamasını Rica Ediyorum.

______________________________________________________________________________________________________

Öncelikle Bu Arkadaşlar Benim Cs241 Ve Ts226 Benim Olduğumu Ve Hunter Olduğumu Söyleyip Bi İftirada Bulundular.Ve Ts226 'ya Gittiğimde Server Sahibi Yetkisi Olan Slayer Mustafa (Mustafa Kemal1) Whooo (İlkay) BabaHello (Rıfat) Ve Bir Kaç Kişide Sunucu Sahibi Yetkisi Vardı. Madem Orası Benim Niye Sizin Sunucu Sahibi Yetkiniz Var Değil Mi?Burası Ayrı Bi Konu.

Bu Whoo (İlkay) Denilen Şahıs Artık Abartıp Videonu Felan Al Diyip Meydan Okuyor. Ve Ben Bir Csdurağı Oyuncusuyum. Csdurağı Serverlerinde Oynayan Biriyim. Bu Arkadaş Hani Ts226 Benim İse Ts226'da Sunucu Sahibi Yetkisi İle İp Adresimi Görüp İp Adresime DDos Saldırısında Bulunuyor. Artık Yeter Yeminle Oyundan Bıktırdılar. Buna Bir Ceza-i İşlem Uygulanmalı Hocam. Veya Ben Bu Şahısa Nasıl Hakkımı Savunucam Bari Onu Söyleyin.Çünkü Hem Oyun Oynatmıyor Hemde İftirada Bulunuyorlar. Peki Bu Şahıslar Neden İp Adresime Saldırı Yapıyorlar? Bana Gıcıklar Hocam. Sevmiyorlar Ve Nefret Ediyorlar. Artık İp Adresime Vurarak Ellerine Ne Geçiyor İse.

Eğer Üstteki Video Youtube Yapamadı İsem

https://www.youtube.com/watch?v=P-sW0Wu ... e=youtu.be

Youtube'de Saldırı Yaptıkları Anı, Kendi Yaptığının Kanıdı Olarak Görülmesini SS'lerden Rica Ediyorum.En Azından Bi Uyarı Verilsin.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe

Bence Bi Ceza Almalı. Ayrıca Ben Bu Şahısa Nasıl Dava Açabilirim Neyden Dava Açabilirim.Cevaplarsanız Teşekkür Ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

Mesaj gönderen ArasBeyy »

BİLDİĞİM KADARIYLA (BİLİŞİM OKUYORUM) Bu bir suç karşı tarafın internet adresine saldırı düzenlemesi Vesayre geçmişte Jahrein'ede aynı şey oldu bildiğim kadarıyla davacı oldu ve para (tazminat) aldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kao

Peki bunun yaptığını bu video ile kanıtlayabilirmiyim?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

Videoyu izlemedim merak etme zaten makine adresinde vurdukları tüm İP'ler geçiyor ve bu veri merkezlerinede geçmekte. ve bu ss'lerde açıkça vurduklarını söylemişler videoyu izliyorum bir saniye şu şarkıyı kapatayım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

İzledim yorumu editleyemiyorum nedense neyse evet bu video da geçerli bir kanıt sayılır çünkü videodada "VURAYIM" demiş. Ve dedikten 5 saniye sonra direk paket kaybı. (BKNZ : Jahrein)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kao

Normalde kaale takılcak bir yanı yok ancak mgada gelip şekil şukul yapıp İnternetime vurarak 3. Odamı gitti. Ki onun için biz emek veriyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

EmirhanBeyBeta yazdı:Normalde kaale takılcak bir yanı yok ancak mgada gelip şekil şukul yapıp İnternetime vurarak 3. Odamı gitti. Ki onun için biz emek veriyoruz.
Bilirim o emeği.. 24 saattir pc açık mgada bil bakalım ne oldu ip adresime dost ts3lerden vurdular. Ama ben takmıyorum geçici sadece saate yazık. Ts3 gelirsen daha iyi konuşabiliriz burayı kirletmeyelim. (normalde özelden isticektim ama özel mesajlarım gitmiyor nedense)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Kao

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Son attım konuda yanlıs bılgı oldunu o ts ve csbıb baskasının oldunu belirtmiştim makınesi var ama sadece bize bulasanlara vuruyor csduragına degil bu senin kendi sahsı sorunun zamanında adamın anasını bacısını bırakmadın mgada helloya sövdün vurmasınmı ? Günde en az 20 kere ipme vuruyorlar kb ama dostum ilkaya soyledim elleme çocugu gunah dedim bulasmasaan yanınsovmeasen vurmaz ( dedim gibi csduragına saldırı vsvs birşey yok ortAda otsdede tssini ve swssini yaptıgımız için sunucu sahibi var can da bunu banlarken dedi lafları. Videoya almıs (sövüş) atıyımmı dedi gerek yok demiştim yanılmısım sen hala bosbos yaz bu posta ılk ve son yazısım gerekli açıklamayı yaptım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Kao

ArasBeyy yazdı:İzledim yorumu editleyemiyorum nedense neyse evet bu video da geçerli bir kanıt sayılır çünkü videodada "VURAYIM" demiş. Ve dedikten 5 saniye sonra direk paket kaybı. (BKNZ : Jahrein)
Peki nasıl dava edebilirim? Bir kaç şey okuduğumda 1 yıl sonrasına işleme koyuluyormuş. Direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirmiyim? Bulunabilirsem yine 1 yıl sonrasına mı atılır? Bir bilginiz var mı bu konuda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

EmirhanBeyBeta yazdı:
ArasBeyy yazdı:İzledim yorumu editleyemiyorum nedense neyse evet bu video da geçerli bir kanıt sayılır çünkü videodada "VURAYIM" demiş. Ve dedikten 5 saniye sonra direk paket kaybı. (BKNZ : Jahrein)
Peki nasıl dava edebilirim? Bir kaç şey okuduğumda 1 yıl sonrasına işleme koyuluyormuş. Direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirmiyim? Bulunabilirsem yine 1 yıl sonrasına mı atılır? Bir bilginiz var mı bu konuda.
Bilişim 12. Sınıfta bunu gösteriyorlar şanslısın ki bende 12 yim ve bunları okudum evet bilişim suçlarına gidip ifade vermen gerekiyor olayları anlatman gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli