Merhaba,
satıs yetkilileri banada dediki domain ile yonlendirebilirsiniz benm size anlatmak istedigim reklam olsaydi zaten sunucudan ts3 almazdım benm sıze anlatmak istedigim sadece bir dns katıp kendı ts3 adresimi kullanıcam zaten sunucumuzdan ts3 almıs durumdayım yanı sırf yasak dıye aldım anlamıyorsunuzu galiba ömer telli'ye nasıl ulasabilirim
iyi çalışmalar.
Merhaba Ömer Telli'ye Nasıl ulasabilirim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
-
Forum kurallarına uyunuz.
Kişiye özel konu bildirmek yasaktır. Örn: Ömer bey bakarmısınız?
Ayrıca etiket atarsanız bakıcaktır. [@Bilinmeyen Etiket]
Kişiye özel konu bildirmek yasaktır. Örn: Ömer bey bakarmısınız?
Ayrıca etiket atarsanız bakıcaktır. [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
Forum kurallarına uygun konu açınız büyük harf vs yapmak yasaktır başlıkta.
ayrıca ulaşmak istiyorsanız açtığınız forum'a [@Bilinmeyen Etiket] etiketi yaparak ulaşabilirsiniz.
ayrıca ulaşmak istiyorsanız açtığınız forum'a [@Bilinmeyen Etiket] etiketi yaparak ulaşabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
bilmiyordum özür dilerim teşekkürler.
Linklerini gizle |
Şu serbest; örnek ts3.mrgaming.org --> ts76.CSDuragi.com a yönlendirip serverda ts3.MRGaming.org yazabilirsiniz.
Ayrıca ulaşım için omer@csduragi.com
Ayrıca ulaşım için omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
İlk konunuza gerekli yanıtı verdim ve silinmişlere taşıdımxth3x yazdı:Merhaba,
satıs yetkilileri banada dediki domain ile yonlendirebilirsiniz benm size anlatmak istedigim reklam olsaydi zaten sunucudan ts3 almazdım benm sıze anlatmak istedigim sadece bir dns katıp kendı ts3 adresimi kullanıcam zaten sunucumuzdan ts3 almıs durumdayım yanı sırf yasak dıye aldım anlamıyorsunuzu galiba ömer telli'ye nasıl ulasabilirim
iyi çalışmalar.
ikinci konunuzu aynı konu tekrarı olduğu için silinmişe taşıdım
bu üçüncü konunuz , 4 - 5 - 6 -7 - 8 - 9 - 10 tane konu açsanızda bu durum DEĞİŞMEYECEKTİR.
Farklı yerden alınan ts3 adreslerinin server içerisinde reklamına/kullanımına kesinlikle müsade etmiyoruz.
Eğer domaininiz var ise örnek ; csdclan.com , ts3.csdclan.com adresini bizden aldıgınız herhangi bir tsX.csduragi.com adresine yönlendirip server içerisinde reklamını yapabilirsiniz.
ama bu ts3.csdclan.com adresi başka biyerden aldıgınız ts3'e yönlendirilirse o zaman müdahale etmek durumunda kalıyoruz.
Umarım açıklayıcı olmuştur
Linklerini gizle |