ts3 satışları iptal edilmiştir(Bakiyeler eklendi,girişler açıldı yedeklerinizi alınız )
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: cs34.csduragi.com
- Clan İsmi: WildFire
ts3 satışları iptal edilmiştir(Bakiyeler eklendi,girişler açıldı yedeklerinizi alınız )
ömer bey csduragi ts leri olsun kimseye güvenemiyoruz lütfen
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ts3 satışları iptal edilmiştir
ömer bey ts3 leri siz satın eskisi gibi olsun başka yerden alamıyoruz dolandırılıyoruz yada alcağımız yerlerle önceden bulunna bir düşmanlığımız oluyor ama tek güvenebileceğimiz csduragi var siz satın lütfen eskisi gibi olsun.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Mar 16, 2019 4:05 pm Bakiyeler panellere eklenmiştir.
1 ip daha değiştiriyorum, yedeklerinizi alınız, gün sonunda tüm tsler kapatılacaktır
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
Kaan Olsun Diyorsunda Adam Haklı 2 Haftada Bir Blacklist Yiyen Sunucu Hergün Yemeye Başladı. En Mantıklısı Bu''-Kaan-'' yazdı: Cmt Mar 16, 2019 5:04 pmömer bey ts3 leri siz satın eskisi gibi olsun başka yerden alamıyoruz dolandırılıyoruz yada alcağımız yerlerle önceden bulunna bir düşmanlığımız oluyor ama tek güvenebileceğimiz csduragi var siz satın lütfen eskisi gibi olsun.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Mar 16, 2019 4:05 pm Bakiyeler panellere eklenmiştir.
1 ip daha değiştiriyorum, yedeklerinizi alınız, gün sonunda tüm tsler kapatılacaktır
Linklerini gizle |
-
reyiz tamam mantıklı olabilir ama bir anda olması bizi soruna uğrattı daha tum parayı yeni panele atmıştım bide ki zaten başka yerden ts alınca dolandırılıyoruz yada aldığımız yerle aramızda onceden olan bir sorun oluyor büyük ihtimal discorda geçiceğizAloyoshaa yazdı: Cmt Mar 16, 2019 6:50 pmKaan Olsun Diyorsunda Adam Haklı 2 Haftada Bir Blacklist Yiyen Sunucu Hergün Yemeye Başladı. En Mantıklısı Bu''-Kaan-'' yazdı: Cmt Mar 16, 2019 5:04 pmömer bey ts3 leri siz satın eskisi gibi olsun başka yerden alamıyoruz dolandırılıyoruz yada alcağımız yerlerle önceden bulunna bir düşmanlığımız oluyor ama tek güvenebileceğimiz csduragi var siz satın lütfen eskisi gibi olsun.Ömer TELLİ yazdı: Cmt Mar 16, 2019 4:05 pm Bakiyeler panellere eklenmiştir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.17
- Clan İsmi: LiekabLe* > Pro
Arkadaslar ts3 yaziyoruz oyunda baglanmiyor yonlendirme ts3.ini den yaptim ama sorun nedir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
ts3.ini dosyasına ts3 ipsini yazıp kaydedip , mapı değiştin mi ?Menedit yazdı: Cmt Mar 16, 2019 10:51 pm Arkadaslar ts3 yaziyoruz oyunda baglanmiyor yonlendirme ts3.ini den yaptim ama sorun nedir
Linklerini gizle |
-
Tamam dostum sagolasin
Linklerini gizle |
-
Bi sorum olucak xxxxgaming.tsgir.org bu sekil reklam atabiliyomuyum
Linklerini gizle |
Tartışma istemiyoruz, şikayeti olanlar şikayet bölümüne.
TS3 ler için özelden Ömer TELLİ ye holosko artı bir miktar para teklif ettik Taha ile. Cevap bekliyoruz, açılmayacak gibi.
İnanmayanlar için ekran görüntüsü ektedir.
TS3 ler için özelden Ömer TELLİ ye holosko artı bir miktar para teklif ettik Taha ile. Cevap bekliyoruz, açılmayacak gibi.
İnanmayanlar için ekran görüntüsü ektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Yek'-ta tarafından Cmt Mar 16, 2019 11:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Ekran görüntüsü
Sebep: Ekran görüntüsü
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Güzel bir ince, yanılmıyorsam ilk Yunanistan teklif etmişti.Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 16, 2019 11:48 pm Tartışma istemiyoruz, şikayeti olanlar şikayet bölümüne.
İnanmayanlar için ekran görüntüsü ektedir. Screenshot_20190316_235158.jpg
Linklerini gizle |