Saçma sapan mesajlarınızı ve sidik yarışınızı gidin başka yerde yapın, konu ile alakasız mesaj atanı süreli bir şekilde forumdan uzaklaştıracağım, tekrarı durumunda süresiz uzaklaştırma alacak
Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 24, 2020 11:07 am
Evet arkadaşlar,
Biliyorsunuz çok uzun süre önce team speak 3 satışlarımızı durdurmuştuk.
Neler yaptınız merakımızdan ötürü bu konuyu açıyoruz.
Eski versiyon team speak 3 mü kullanıyorsunuz, yoksa son sürüm mü ?
Kiraladığınız yerlerden tea speak mi kiralıyorsunuz yoksa team speak mi ?
Kiraladığınız sunucularda DDOS koruması ne durumda, ts3leriniz düşüyor mu veya lag/ping oluyor mu ?
Yurt dışı ts3 mü tercih ediyorsunuz, yurt içi mi ? Yurt dışından giren oyuncuların sizler için bir önemi var mı ?
Genel olarak ne durumdasınız merak ettim, belki bir sürpriz yapabiliriz
ömer bey siz ts satmayı bıraktıktan sonra hiç bu sorunlarla uğraşmıyak diye discord geçtik tavsiyede ederim saldırı sıkıntısı yok düşme sıkıntısı yok sürüm sıkıntısı yok kafam rahat he ama yeniden ts3 satışlarına başlarsanız iyi olabilir
Ömer TELLİ yazdı: Cum Mar 27, 2020 2:22 pm
Saçma sapan mesajlarınızı ve sidik yarışınızı gidin başka yerde yapın, konu ile alakasız mesaj atanı süreli bir şekilde forumdan uzaklaştıracağım, tekrarı durumunda süresiz uzaklaştırma alacak
Şuan herhangi bir girişim olacak mı ts3 ler konusunda? Ona göre ts3 almayı düşünüyoruz.
Bence olsun satışlar olsun ben dışardaki Ts3 sunucularına güvenmiyorum o yüzden clanıma adam toplayamıyorum mahdurum , tekrar satışları açınız bizim için iyi olacak 7/24 foruma bakıyorum acaba açıldı mı ? Diye olumlu haberlerinizi bekliyoruz .
Ömer abi tespeak3yetki sistemi berbat diyer lisanslarda pahlı birsinden el alti alsanda o çalinti kredi kartşiyla alıyor dolandırma olasıkları yuksek ayriyeten ddos korumasında hiç sıkıntım olmasada cpu yuksek sunucu açmak zorunda kalıyorum teaspeak yuzunden teamspeak3 craklisansda sıkıntılı her sey sıkıntı yani siz teamspeak3 de her sureme uyumlu bir ts3 acmanızı bekliyoruz ddosda zaten güvenimiz sonsuz size lisans konusundada zaten 128 kişilik 60 70 lira civari olursa bizim için sıkıntı olmaz ama boyle bişeyde imkansız gibi
Konu başa gelmiş yorumumu yazayım. Teamspeak 3 açmayı düşünüyorum belirli siteler var aklımda fiyat olarak guncellenmemis sürümler daha cazip geliyor kara liste olayını soruyorum kapanma durumu yok diyorlar. Şuan kullanan klanlarda bulunuyor aslında. Şimdi teamspeak alsam birsuru oda kur yetki ayarla zamanımı alıcak CSDuragi acarsa buraya geçicem tekrar ayarlamak zorunda kalıcam. Keşke CSDuraginda birisi çıksa da arkadaşlar önümüzdeki ay içerisinde lisanslı veya lisanssız teamspeak 3 satışı yapmayı düşünüyoruz dese.