KaoS Gaming TanıTım / Bir Efsane 0'dan
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Bıçak Menü koyabilirsiniz, adminlere özel hasarlı slotlara özel hasarlı userlere özel hasarlı.
Bunu Amad'a atar isen dediğim gibi yapar, ben yazmıştım zamanında ama paylaşmamıştım.
Bunu Amad'a atar isen dediğim gibi yapar, ben yazmıştım zamanında ama paylaşmamıştım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
CSGO odaklı bir menü yapıyoruz. Bıçak menüsü olmasa abes dururdu gerçekten
Sistem piyasadakilerden biraz farklı işliyor. Alışılmış, klasik jb marketi gibi bir şey yapmayı düşünmüyoruz. Yetkili, user arasındaki farkı da sadece görünüm olarak daha iyi olur gibime geliyor. Misal iki oyuncuda da keleş var yetkili oyuncununki farklı skinli olabilir ama hasar aynı hasar. CSGO mantığı da bu şekilde diyebiliriz.

Linklerini gizle |
-
CSGO Jailinde biliyorsun ki yukarıda dediğim eklentinin aynısı yapılıyor, hasarlar değişiyor o kadar.By.Dehset yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:24 pm CSGO odaklı bir menü yapıyoruz. Bıçak menüsü olmasa abes dururdu gerçektenSistem piyasadakilerden biraz farklı işliyor. Alışılmış, klasik jb marketi gibi bir şey yapmayı düşünmüyoruz. Yetkili, user arasındaki farkı da sadece görünüm olarak daha iyi olur gibime geliyor. Misal iki oyuncuda da keleş var yetkili oyuncununki farklı skinli olabilir ama hasar aynı hasar. CSGO mantığı da bu şekilde diyebiliriz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Sanırsam farklı şeylerden bahsediyoruz
Senin dediğin oyunun orijinalinde olan bir şey değil. Senin benim gibi insanların yaptığı bir mod. Biz direk CSGO odaklı şeyler düşünüyoruz.

Linklerini gizle |
-
Ha desene yav, ben gideyim duş alayım yoksa yine saçmalamaya çok başlayacağım aklım yerine gelmeli.By.Dehset yazdı: Sal Tem 03, 2018 1:31 pm Sanırsam farklı şeylerden bahsediyoruzSenin dediğin oyunun orijinalinde olan bir şey değil. Senin benim gibi insanların yaptığı bir mod. Biz direk CSGO odaklı şeyler düşünüyoruz.
Buna göre düşünür isek senin ilk dediğin çok hoş olur, ayriyetten adminlere özel modeller koyabiliriz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Benim de aklımdan defalarca geçen ama denemeye üşendiğim bir mod hayırlısı olsun diyelim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Daha Öncesinde yapmıştık ama çok sadeydi şimdi bambaşka Olucak teşekkür ederiz.ZacaynSley yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:02 pm Benim de aklımdan defalarca geçen ama denemeye üşendiğim bir mod hayırlısı olsun diyelim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Daha önce sade degildi csgo ilk ciktiginda sade oldugu icin o zaman o sade gibiydi biz beraber yapmistik hattaMustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:03 pmDaha Öncesinde yapmıştık ama çok sadeydi şimdi bambaşka Olucak teşekkür ederiz.ZacaynSley yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:02 pm Benim de aklımdan defalarca geçen ama denemeye üşendiğim bir mod hayırlısı olsun diyelim.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Menüler bakımından kankaARZ* yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:11 pmDaha önce sade degildi csgo ilk ciktiginda sade oldugu icin o zaman o sade gibiydi biz beraber yapmistik hattaMustafa Kemal1 yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:03 pmDaha Öncesinde yapmıştık ama çok sadeydi şimdi bambaşka Olucak teşekkür ederiz.ZacaynSley yazdı: Sal Tem 03, 2018 5:02 pm Benim de aklımdan defalarca geçen ama denemeye üşendiğim bir mod hayırlısı olsun diyelim.![]()

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
DUYURU
Cs39.CsDuraGi.CoM Kaos Gaming olmustur herkese Basarilar dilerim..
Cs39.CsDuraGi.CoM Kaos Gaming olmustur herkese Basarilar dilerim..
Linklerini gizle |