Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
alpersoylu34 yazdı: Cum Haz 08, 2018 2:23 pm
Buradaki herkes adına Ömer Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum, CSD'ye faydalı olacağımızı merak etmemenizi diliyorum.
Buradaki herkes adına Ömer Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum, CSD'ye faydalı olacağımızı merak etmemenizi diliyorum.
Eski ortammm geri geliyor cs duragi sayesinde birlestik tekrardan birbirimizi gorme firsatimiz oldu daha iyi yerlere gelmek icin herseyimizi ortaya koyucaz herkeze simdiden basarilar
OLAĞANÜSTÜ CSD TOPLANTISI .d
En son IMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Cum Haz 08, 2018 2:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gereksiz soru ve yorumlardan kaçının. Belli kriterler dışında herkes affedildi , bundan sonra bir hatalarını, kural ihlallerini görürseniz şikayet bölümüne kanıtlarla konu açarsınız
Ömer Bey benim ana hesabım hala daha yasaklı üye gözükmekte fakat hesabıma giriş yapabiliyorum birdaha kontürol ederseniz sevinirim . Kullanıcı adım : Metecan Bey