Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucuma Saldiri Saldirganin Bilgileri Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ana panele girmiş olması bu konu için yeterli diye biliyorum. En net cevabı Ömer TELLİ verebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Mesaj gönderen ByPassage »

uzman59 yazdı: Çrş Nis 24, 2019 9:01 pm
Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:57 pm Efso kafa açtın uzman bey
Buradaki olay aslında şu. Bu kişi bir sunucu sahibi yada ortaklık yetkisine sahip bir kişi. (Ben bilmiyorum ve forumda sunucularının tanıtım konusunu bu işi yapan kişi açmış.) Senin bu yetkilerin var. Senin bu yetkilerin olmasına rağmen, farklı bir sunucuya gidip, farklı bir isim ile yine bu ismi saklayarak bambaşka bir isim ile sürekli harita değiştirerek hangi hak ile rahatsız ediyorsun?
+ bu kişinin ürün bilgileri sorulmuş, akabinde IP adresi CSD Panel loglarina bakılarak bulunmuş ve ürünü iptal edilmiş. Yani sadece yetki değil, panelde verilmiş.

Umarım aradığınız cevaplapları vermişimdir, eğer yetmez der iseniz Ömer TELLİ ye mesaj atarak konuya yönlendirebilirim.
Yekta bizim sadece merak ettiğimiz suç işleyen csdurağı müşterisimi değil mi ?
Yani sunucusunda üyemi sunucunun sahibi mi ?

Müşterisi olup olmadığını forum yetkilileri bilemeyeceğine göre sorularımızı Ömer bey yanıtlarsa seviniriz
ortağı sunucu sahibi değil her ay para atan kişi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

uzman59 yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:57 pm
ByPassage yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:48 pm benim anladığım kadarıyla csd bu tür saldırı olaylarında zarar vermemek için playerlara + artı server yönetimine böyle bir önlem alıyor en gerekliside bu hem kendi serverin var hemde başka bir sunucuda herkezin hakkı deyip böyle birşey yapması saçmalık yüzsüzce böyle demesi sinir eder ömer beyde gerekeni yapmış .
Senin üyen başka bir serverde yetki alsa ve bunu kötüye kullansa sonucunda serverin kapatıldığında bu şekilde konuşma yapmazsın.
Şimdi bu şekilde konuşma yapman aklımızdaki soruların cevapları almamızı baltalıyor biraz beklemeli daha etraflıca düşünmelisin.

Ki daha sadece bir üye olduğu bile belli değil ..

Zaten serverin asıl sahibi ise ve bu şekilde bir kötülük yapma niyetindeyse söylenecek söz zaten yok.
benim üyem değil ortağım bunu yapıyorsa forumda lavbali bir hareket yapıyorsa ben bile yasaklarım çünkü yasak olduğunu en önce bunlar biliyodu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 24, 2019 9:02 pm Ana panele girmiş olması bu konu için yeterli diye biliyorum. En net cevabı Ömer TELLİ verebilir.
Ana panele girdiyse asıl sunucu sahibi ana paneli paylaştı ve bu sebeple yasaklandı ise bu başka bir konudur.
Bizim sorumuz başkadır yukarıda belirtilmiştir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejovte
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.90
Clan İsmi: MRTeam Clan

Mesaj gönderen Nejovte »

ByPassage yazdı: Çrş Nis 24, 2019 9:05 pm
uzman59 yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:57 pm
ByPassage yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:48 pm benim anladığım kadarıyla csd bu tür saldırı olaylarında zarar vermemek için playerlara + artı server yönetimine böyle bir önlem alıyor en gerekliside bu hem kendi serverin var hemde başka bir sunucuda herkezin hakkı deyip böyle birşey yapması saçmalık yüzsüzce böyle demesi sinir eder ömer beyde gerekeni yapmış .
Senin üyen başka bir serverde yetki alsa ve bunu kötüye kullansa sonucunda serverin kapatıldığında bu şekilde konuşma yapmazsın.
Şimdi bu şekilde konuşma yapman aklımızdaki soruların cevapları almamızı baltalıyor biraz beklemeli daha etraflıca düşünmelisin.

Ki daha sadece bir üye olduğu bile belli değil ..

Zaten serverin asıl sahibi ise ve bu şekilde bir kötülük yapma niyetindeyse söylenecek söz zaten yok.
benim üyem değil ortağım bunu yapıyorsa forumda lavbali bir hareket yapıyorsa ben bile yasaklarım çünkü yasak olduğunu en önce bunlar biliyodu
Ozaman kimseyle ortak olmuyoruz xD Bekledigim Konu Geldi 😁

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Herkes panel verdiği kişilere dikkat etsin. Panele girişi var ve rahatsızlık veren hareketlerde bulunup sonucunda Şikayet alıyor ise gereken tabiki yapılır. Sonuçta yönetim yetkisi var. Biraz da verilen yetki kime verilmiş bakılmalı. Kimsenin başka birini bu şekilde para vererek zamanını harcadığı bir emeği ile oynama hakkı yok. Bunun o su busu bence olamaz. Kısacası kurunun yanında yaşta yanar. Bunu csd yönetimi tek bakışta bilemez ki A bu klan suçsuz desin. Bu konu daha öncede yaşandı ve gereken yapıldı bu konuda. Ki ortaklık bildiğim csd de yasak. Alt panel sistemi var. Ve bunların Sorumluluğu Ana panel sahibinde zaten. Serverde sadece adminliği olan birinden bahsediyorsanız bazı sorularda tabikide işlem yapılmaz Sonuçta o yetki çalınmış olabilir. .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mustafa Can
Clan İsmi: Narcolepsy Jail

Mesaj gönderen Mustafa Can »

Hak edene müstehak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MamiReyiz [S]

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

@Taha Demirbaş Cs80 deki yetkililer,adminler filan yasaklı oluyormu çünkü cs80 aldım.Yetkililer halen duruyor.

hevesmi sandın ha yasaklı diye banladım.Yetkililerde dedi banla diye banladım.

Bazıları kaldı ve onlar yasaklımı oluyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

MamiReyiz [S] yazdı: Çrş Nis 24, 2019 10:00 pm @Taha Demirbaş Cs80 deki yetkililer,adminler filan yasaklı oluyormu çünkü cs80 aldım.Yetkililer halen duruyor.

Üst seviye yetkilileler olmadığı sürece yasaklanmaz diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

MamiReyiz [S] yazdı: Çrş Nis 24, 2019 10:00 pm @Taha Demirbaş Cs80 deki yetkililer,adminler filan yasaklı oluyormu çünkü cs80 aldım.Yetkililer halen duruyor.

Görünürde üst seviye ama yetkisiz bişi ise yetkisi yoksa sıkıntı cıkarmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli