Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Reklam Panosu Eklentisi v1.3 [REAPI]

Counter-Strike 1.6 Eklenti Paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır

Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.

P2xLL

Reklam Panosu Eklentisi [REAPI]

Mesaj gönderen P2xLL »

Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 6:14 pm Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.
Sunucu IP adresini atarmısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 6:14 pm Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.
Teknik olarak imkansız bir olaydan bahsediyorsunuz. Eklentinin orjinal dosyaları immortal gaming ile alakasız zaten. Model ismini swipadresi-rekpan.mdl tarzı bir isim yapın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

P2xLL

Mesaj gönderen P2xLL »

bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?

.mdl içindeki AD.bmp reklam2.bmp bunların ismini editleyemiyor muyum? xcvszxfcas.bmp xcvxcv2.bmp gibi?

sw adresini istemişsiniz ama böyle olunca pasif hale getirdim plugini. sebebini sormak istedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 7:15 pm bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?

.mdl içindeki AD.bmp reklam2.bmp bunların ismini editleyemiyor muyum? xcvszxfcas.bmp xcvxcv2.bmp gibi?

sw adresini istemişsiniz ama böyle olunca pasif hale getirdim plugini. sebebini sormak istedim.
onları değiştiremezsin, zaten onlar alakasız. Senin model dosyasının ismi ile işin var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Teşekkürler güzel bir eklenti, deniyeceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 7:15 pm bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Şundan dolayi olabilir. @Yek'-ta
eklentiyi ilk paylastiginda deneme amaçli cs55 e yüklemistim ben. Bmp isimlerini reklam1 reklam2 diye yaptım diye hatirliyorum. Ayrica deafult ismiyle yükledim modeli. Sende aynı şekilde yaptiysan oyuncu ilk benim sunucuya girdiyse o yuzden görüyor olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Emin olmamaya devam et. Model dosyasını bir klasör gibi düşün. Senin dosyanın ismi cs55com.mdl diyelim. Oyuncu cs55com.mdl dosyasını indirip kullandığında şöyle olacak;
--> Sunucu tarafından bir obje oluşturuldu, model dosyası cs55com.mdl olarak belirlendi, model resmi reklam2.bmp, model bedeni kucuk olarak belirlendi.
Oyuncu sunucudan bu bilgileri çektiğinde oyunu şu işlemleri uygulayacak.
--> Sunucudan gelen cs55com.mdl dosyasını aç, cs55com.mdl dosyasının içerisindeki kucuk isimli bedeni uygula, cs55com.mdl içerisindeki reklam2.bmp dosyasını kucuk isimli bedene uygula.

Eğer burada model dosyasını değiştirir isen, atıyorum cs128com.mdl yaptın. Bu sefer bu klasörün ismi cs128com olacağı için oyun cs128com içerisindeki dosyaları kullanacak. Bu sebep ile kullanacağınız modelin ismi özgün olmalı. Gozyasi ilk eklentiyi kurduğunda modelin ismini değiştirmemişti ama içini değiştirmişti. İçi değiştirilmiş bir şekilde sunucuya kurduğunda modeli sunucudan indirenlerde immortal gaming resimleri çıkıyordu, ama bende forum.csd resimleri çıkıyordu. Model dosyasının ismini değiştirince bende yeni dosyayı indirdim ve immortal reklamları çıktı.

Daha açıklayıcı bir şekilde yazamazdım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Captan Price
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
Clan İsmi: ZM Apocalypse
İletişim:

Mesaj gönderen Captan Price »

Özünü açıklayayım;

Yükleyeceğin model ve klasör yolunu çok değişik yapıp yükle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

Yek'-ta yazdı: Pzt Ara 10, 2018 10:50 pm Emin olmamaya devam et. Model dosyasını bir klasör gibi düşün. Senin dosyanın ismi cs55com.mdl diyelim. Oyuncu cs55com.mdl dosyasını indirip kullandığında şöyle olacak;
--> Sunucu tarafından bir obje oluşturuldu, model dosyası cs55com.mdl olarak belirlendi, model resmi reklam2.bmp, model bedeni kucuk olarak belirlendi.
Oyuncu sunucudan bu bilgileri çektiğinde oyunu şu işlemleri uygulayacak.
--> Sunucudan gelen cs55com.mdl dosyasını aç, cs55com.mdl dosyasının içerisindeki kucuk isimli bedeni uygula, cs55com.mdl içerisindeki reklam2.bmp dosyasını kucuk isimli bedene uygula.

Eğer burada model dosyasını değiştirir isen, atıyorum cs128com.mdl yaptın. Bu sefer bu klasörün ismi cs128com olacağı için oyun cs128com içerisindeki dosyaları kullanacak. Bu sebep ile kullanacağınız modelin ismi özgün olmalı. Gozyasi ilk eklentiyi kurduğunda modelin ismini değiştirmemişti ama içini değiştirmişti. İçi değiştirilmiş bir şekilde sunucuya kurduğunda modeli sunucudan indirenlerde immortal gaming resimleri çıkıyordu, ama bende forum.csd resimleri çıkıyordu. Model dosyasının ismini değiştirince bende yeni dosyayı indirdim ve immortal reklamları çıktı.

Daha açıklayıcı bir şekilde yazamazdım.
Üniversite tezi gibi okudum. Aydınlattın sağolasın :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala