Reklam Panosu Eklentisi v1.3 [REAPI]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Reklam Panosu Eklentisi [REAPI]
Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Sunucu IP adresini atarmısın.P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 6:14 pm Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teknik olarak imkansız bir olaydan bahsediyorsunuz. Eklentinin orjinal dosyaları immortal gaming ile alakasız zaten. Model ismini swipadresi-rekpan.mdl tarzı bir isim yapın.P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 6:14 pm Ben herşeyi hallettim. plugin güzel kuruldu çalışıyor. Fakat swye giren 10 kişiden 2'si benim resimleri değilde Immortal gaming yazıyor diyor. Bu kişi ile alakalı bir sorun mu? .mdl ismi degisik.. amxx ismi bile değişik.
Linklerini gizle |
-
bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?
.mdl içindeki AD.bmp reklam2.bmp bunların ismini editleyemiyor muyum? xcvszxfcas.bmp xcvxcv2.bmp gibi?
sw adresini istemişsiniz ama böyle olunca pasif hale getirdim plugini. sebebini sormak istedim.
.mdl içindeki AD.bmp reklam2.bmp bunların ismini editleyemiyor muyum? xcvszxfcas.bmp xcvxcv2.bmp gibi?
sw adresini istemişsiniz ama böyle olunca pasif hale getirdim plugini. sebebini sormak istedim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
onları değiştiremezsin, zaten onlar alakasız. Senin model dosyasının ismi ile işin var.P2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 7:15 pm bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Şundan dolayi olabilir. @Yek'-taP2xLL yazdı: Pzt Ara 10, 2018 7:15 pm bende şaşırdım 10 kişiden 8i benim gördüğümü görüyor. 2si yok Immortal diyor. daha önce Immortal gaming e girmiş olmasından dolayı cachete tutulan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?
eklentiyi ilk paylastiginda deneme amaçli cs55 e yüklemistim ben. Bmp isimlerini reklam1 reklam2 diye yaptım diye hatirliyorum. Ayrica deafult ismiyle yükledim modeli. Sende aynı şekilde yaptiysan oyuncu ilk benim sunucuya girdiyse o yuzden görüyor olabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Emin olmamaya devam et. Model dosyasını bir klasör gibi düşün. Senin dosyanın ismi cs55com.mdl diyelim. Oyuncu cs55com.mdl dosyasını indirip kullandığında şöyle olacak;
--> Sunucu tarafından bir obje oluşturuldu, model dosyası cs55com.mdl olarak belirlendi, model resmi reklam2.bmp, model bedeni kucuk olarak belirlendi.
Oyuncu sunucudan bu bilgileri çektiğinde oyunu şu işlemleri uygulayacak.
--> Sunucudan gelen cs55com.mdl dosyasını aç, cs55com.mdl dosyasının içerisindeki kucuk isimli bedeni uygula, cs55com.mdl içerisindeki reklam2.bmp dosyasını kucuk isimli bedene uygula.
Eğer burada model dosyasını değiştirir isen, atıyorum cs128com.mdl yaptın. Bu sefer bu klasörün ismi cs128com olacağı için oyun cs128com içerisindeki dosyaları kullanacak. Bu sebep ile kullanacağınız modelin ismi özgün olmalı. Gozyasi ilk eklentiyi kurduğunda modelin ismini değiştirmemişti ama içini değiştirmişti. İçi değiştirilmiş bir şekilde sunucuya kurduğunda modeli sunucudan indirenlerde immortal gaming resimleri çıkıyordu, ama bende forum.csd resimleri çıkıyordu. Model dosyasının ismini değiştirince bende yeni dosyayı indirdim ve immortal reklamları çıktı.
Daha açıklayıcı bir şekilde yazamazdım.
--> Sunucu tarafından bir obje oluşturuldu, model dosyası cs55com.mdl olarak belirlendi, model resmi reklam2.bmp, model bedeni kucuk olarak belirlendi.
--> Sunucudan gelen cs55com.mdl dosyasını aç, cs55com.mdl dosyasının içerisindeki kucuk isimli bedeni uygula, cs55com.mdl içerisindeki reklam2.bmp dosyasını kucuk isimli bedene uygula.
Eğer burada model dosyasını değiştirir isen, atıyorum cs128com.mdl yaptın. Bu sefer bu klasörün ismi cs128com olacağı için oyun cs128com içerisindeki dosyaları kullanacak. Bu sebep ile kullanacağınız modelin ismi özgün olmalı. Gozyasi ilk eklentiyi kurduğunda modelin ismini değiştirmemişti ama içini değiştirmişti. İçi değiştirilmiş bir şekilde sunucuya kurduğunda modeli sunucudan indirenlerde immortal gaming resimleri çıkıyordu, ama bende forum.csd resimleri çıkıyordu. Model dosyasının ismini değiştirince bende yeni dosyayı indirdim ve immortal reklamları çıktı.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Özünü açıklayayım;
Yükleyeceğin model ve klasör yolunu çok değişik yapıp yükle.
Yükleyeceğin model ve klasör yolunu çok değişik yapıp yükle.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Üniversite tezi gibi okudum. Aydınlattın sağolasınYek'-ta yazdı: Pzt Ara 10, 2018 10:50 pm Emin olmamaya devam et. Model dosyasını bir klasör gibi düşün. Senin dosyanın ismi cs55com.mdl diyelim. Oyuncu cs55com.mdl dosyasını indirip kullandığında şöyle olacak;

Linklerini gizle |