Imparator gaming Bot clan
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Server pert oldu ?
Videoyu izleyen anlar sen misin değil misin alel acele silme gerisi Ömer beyde ben karışmıyorum..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
Server pert oldu ?
Arexiosla önceden birleşmiştik sonra ne olduklarını anlayıp clandan attık zaten.Bu saldırı arexios yapmış
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 147
- Server Ip/DNS: 213.238.173.84
- Clan İsmi: TeamTR EFSANESİ
- İletişim:
Server pert oldu ?
[@Bilinmeyen Etiket] ceza verecekseniz ts42 veya cs42 vermelisiniz Arexios şuan cs84 de degil cs42 dedir arexios yerıne Destur gelmiştir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Server pert oldu ?
@SinanGNR video 1.5 2 yıl önce diyorsun sonra arexios diyorsun arexios dediğin 1-2 aylık bir klan sen neyden bahsediyorsun bi dediğin bir dediğini tutmuyor yaptıysan bir saldırı delikanlı gibi söyle şimdi inkar edersin kapanınca serverin özür konusu açmaya yüzün olmaz ama delikanlı gibi yaptım bi saldırı özür dilerim dersin insanlar affeder adam hatasını kabul etmiş der.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Server pert oldu ?
Ömer bey bizimle alakası yok arexios un sahibi adam önceden bizimle birleştiler. Şimdi ise bizim başımıza patladı adamın adı lex diye biri cs42 deler suan
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Server pert oldu ?
konunun arexios la ilgisi yok kaos gaming in sahibi mustafa özür konusu açmış açtığı hesabın ipsiyle panele giriş ipleri aynı siz arexios diyorsunuz..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Server pert oldu ?
@Dozean ZACAYN SLEYN LEX DİR VE AREXİOSUN SAHİPLERİNDENDİR BUNLAR ONCEDEN BIZDEYDI BİRLEŞMİŞTİK VE ATTIK SONRADAN BUNLAR ONCEDEN SALDIRI YAPMIŞ ONCEDEN BİZİM KLANDAN OLDUKLARI ICIN BIZE PATLIYOR KARDEŞİM ANLADIN MI ?
Linklerini gizle |
Server pert oldu ?
Yalnız bu log kayıtları dün geceden ? Yasaklı clanın yasaklı sahibi cs84 ün paneline girip adminlik yazıyor düzenliyor. Kafalarda ki bu soru işaretine cevap aranıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Server pert oldu ?
@Yek'-ta Yemin ediyorum bir bilgimiz yok biri alt paneli vermiş olmalı üst panel belirli kişiler de var haberim bile yok bu olanlardan benım ben neden Dünya jail 3.sü 81 ranklı klanımı riske atayım gözünüzü seveyim akıl var mantık var ya
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 174
- Server Ip/DNS: CS84.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
- İletişim:
Server pert oldu ?
Bu kişiyi ben tanımıyorum.Kim olduğunuda bilmiyorum şuan o kişi tsde arıyoruz ipye bakıyoruz ancak kimse elimize geçmiyor alt paneli kim açtı bundanda emin değilim.Eğer bu durum benim yüzümden veya başka bi arkadaşım yüzümden olduysa.Özür dilerim.Ancak benim bu durumdan veya arkadaşımın hiç bir şekilde haberi yok.
Linklerini gizle |